Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Pas på dine ting på rejsen


Kategori: Mellem mænd

Med Venturesafe 300 fra PacSafe, minimeres risikoen for tasketyverier
Venturesafe 300 er en skuldertaske der er fyldt med snedige løsninger for at holde tyven ude.

Det ligner en helt almindelig sort skuldertaske, men ser man nærmere efter er der nogle små detaljer som gør det svært for tyven at komme til. F.eks. er der diskrete hægter der låser lynlåsen så man ikke umiddelbart kan lyne tasken op ubemærket.

Skulle tyven prøve at snitte i tasken for at få indholdet til at falde ud, så vil det heller ikke lykkes. Der er nemlig lagt et tyndt, stærkt wirenet ind i stoffet på fronten og i bunden.

Og skulle tyven prøve at skære bæreremmen over, så bliver han også snydt der, der er nemlig to tynde stålwire syet ind i remmen.

Sidder man på en fortovsrestaurant, eller er med en fyldt bus eller andre steder hvor folk man komme til at løbe med hele tasken, så kan man nemt sikre den, ved at hægte bæreremmen af, og føre den rundt om f.eks. et bordben, og så hægte den på tasken igen. Så får tyven der prøver at løbe med den, noget af en overraskelse ;-)

Selve tasken er super praktisk, med to rum med sikrede lynlåse, og et lille skjult rum ved bærehåndtaget.Det store rum kan nemt rumme en af de små netbooks, eller nogle magasiner i A4 format, og det lidt mindre rum kan rumme alle de småting man gerne vil have på sig. Der er en strop til at hæfte f.eks. nøglerne fast i, så de er nemme at finde i tasken, og også en lille indvendig lomme til en musikafspiller, og en åbning til høretelefonledningen. Der er også to udvendige netlommer, f.eks. til at par flasker vand.Alt i alt en super smart taske, der kan give en lidt ekstra tryghed hvis man har værdier på sig, og færdes i et område hvor der kan være tyve.

Venturesafe 300, og andre sikrede tasker fra PacSafe kan købes på www.campingnetshop.dk


Mandag d. 2 august 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: