Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Fordi hun fortjener det!


Kategori: Krop og velvære

Har du en kæreste? Eller en god veninde, der fortjener lidt forkælelse? Følg med i artikelrækken om anbefalelsesværdige gaver til enhver dejlig kvinde i dit liv – testet af Bossman's egne dejlige damer.
Sommer! Sol! Eller sur mandag? Glæd din kvinde/veninde med en dejlig gave, der viser at du tænker på hende. Det behøver ikke være svært! Hvis du er helt tom for idéer, kommer her en række anbefalinger, som Bossman har testet, og gerne vil stå inde for.

Denne gang gælder det fugtighedscremer – enhver kvindes svage punkt!

Vi har testet tre forskellige fra Ren Velvære , der har en velfungerende online webshop.

Bossman har sammenlignet med andre firmaer på nettet, og priserne hos Ren Velvære er meget rimelige. Faktisk har en del produkter lige fået et hak nedad i forhold til konkurrenten.


John Masters Orange and Vanilla Body Cream

Flasken med de 236 ml og er alle pengene værd og dufter som noget, der er langt dyrere. Den udstråler – selvom den er af plastik – eksklusivitet på den dér nedtonede måde.
Men hvad vigtigere er: Har en virkelig skøn duft! Den hér bliver en tilbagevendende favorit hjemme på mit toiletbord. En duft af blodappelsin, vanillie og sensuelle blomstertoner. Fugter og trænger ind i huden uden at fedte og giver gudindeglød og fugt.


Lavera Aloe Vera Face Cream

Lavera ser med sin mere nedtonede hvide tube ganske anonym og lidt kedelig ud. Men lad dig ikke narre – det her er godt kram. Cremen er økologisk, og har været udviklet og solgt gennem 20 år. Den dufter virkelig dejligt, fugter huden godt og er proppet med Aloe Vera. Her har du en creme, der også tilfredsstiller den tørre og sarte hud.
Ren Velvære har mange Levera-produkter i sortimentet – og også masser til manden i huset...


Dr. Hauschka Dagcreme

Dr. Hauschka er en klassiker inden for cremer og lotions, og denne netbutik har et stort udvalg af både lotions, makeup og masker. Dr. Hauschka er økologisk, og arbejder med en helhedsorienteret (holistisk) hudpleje, hvor alle produkter stammer fra økologiske planter og urter. Helt uden syntetiske ingredienser.
Jeg prøvede den flydende dagcreme til normal og tør hud, der både indeholder planteudtræk og olier. Virkelig lækker og meget let dagcreme, der trænger ind lynhurtigt, og har en opfriskende duft, til den lidt gennemtrængende side, men er opfriskende og lækker.Skrevet af: Sandra Skriver


Onsdag d. 16 juni 2010  

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: