Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Medieafspiller der æder det meste


Kategori: Gadgets

Digital Entertainer Elite fra Netgear, spiller dine digitale film, og musik, og viser dine billeder fra din PC, USB disk eller NAS.
Det er super smart hvis man har film og musik liggende på sin computer eller NAS, at man så kan spille det i stuen, uden at have en PC stående og fylde (og larme), og det er lige præcis hvad Digital Entertainer Elite (EVA9150) fra Netgear kan!

Maskinen har indbygget trådløst netværk (og stik til kablet netværk) og kan afspille næsten alt hvad man kaster efter den! Jeg er ikke stødt på mange filmformater den ikke kunne spille. Det eneste var film optaget med et gammelt Olympus digital kamera. Musikmæssigt spiser den også det meste, både MP3 og FLAC. Den kan også vise dine fotos, men det er dog mest som filmafspiller den virkeligt rykker!

Den har indbygget 500 GB harddisk, som den bruger både som buffer og lager, så har man et ustabilt netværk, så kan man kopiere filmen over på harddisken og spille den uden hak og pauser. Der er bl.a. også indbygget Bittorrent klient i softwaren, så EVA9150 selv kan hente data uafhængig af en computer.

Der er MASSER af tilslutnings muligheder på bagsiden af den, der er selvfølgelig HDMI, men så er der også composite video, component video, S-video, Digital S/PDIF lyd, og almindelig RCA stereo. Plus SCART med både composite og RGB. Man er altså helt dækket ind, lige meget om man har et gammelt eller et nyt TV, og om man bruger separat surround forstærker, stereo forstærker eller bare bruger TV'ets højttalere.


EVA9150 har en blæser, og jeg frygtede at den ville larme... men til min overraskelse så kørte den slet ikke, eller meget langsomt. Så den skal man ikke være bange for :-)

Harddisken kan nemt skiftes ud fra fronten, uden at skulle åbne maskinen. Den sidder med en bøjle der nemt løfter disken ud af maskinen, og så er det nemt at montere en ny hvis man skulle bruge mere plads.

Fjernbetjeningen er lækker! Det er ikke en standard firkantet klods, næh den har lækre kurver så den ligger godt i hånden, og knapperne er rare at trykke på.

Billedkvaliteten er god, og betjeningen er nemt at lære. Dog halter softwaren lidt når det kommer til at vise billeder, det tager for langt tid mellem hvert billede... Og der er af og til nogle underligheder i softwaren generelt, men det er sjældent jeg stødte på dem. I det store hele er jeg meget tilfreds med EVA9150 som filmafspiller.

For mere infomation om EVA9150, se www.netgear.dk


Torsdag d. 6 maj 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: