Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Få overblik med etiketter


Kategori: Gadgets

Dymo's etiketmaskiner kan hjælpe dig med at få overblik over dine kabler, dine papirer, og meget andet.
Under mit skrivebord har jeg en masse ledninger der sidder i stikdåser. Hver gang jeg skal tage et apparat fra, så skal jeg ud i en mindre ledningslabyrint for at finde ud af hvilken ledning der sidder til hvad. Men hvis jeg satte en etiket på hver ledning, hvor jeg skrev hvilket apparat der sidder i den anden ende, ville jeg spare en del tid på knæ under skrivebordet ;-)

Med en Dymo etiketmaskine, er det super nemt at lave etiketter til det formål, og til tusind andre!

Jeg har prøvet både en bærbar etiketmaskine, LabelManager 360D, og en etiketprinter til computeren, LabelWriter 450 Turbo.

Fælles for begge maskinerne er at de er utrolig nemme at gå til, og de benytter ikke blæk eller toner, så det eneste man skal købe til dem, er tape og etiketter :-)

LabelManager 360D har fuldt tastatur, og er batteridrevetMaskinen benytter et Litium batteri der lades op med den medfølgende strømadapter

Det er nemt at designe sin etiket på det store display. Man kan vælge forskellige skrifttyper, rammer og effekter.Når man har lavet en god etiket, så kan man endda gemme den i hukommelsen på maskinen, så man nemt kan genkalde den en anden gang den skal bruges. Også smart hvis man skal bruge en anden tekst, for formateringen bliver også gemt så det er nemt at få et ens design på sine etiketter:-)

Maskinen kan bruge mange forskellige slags tape, i bredder fra 6 mm til 19 mm. Se det store udvalg HER
LabelWriter 450 Turbo er en etiketprinter man bruger sammen med sin computer. Og den hedder ikke Turbo uden grund, for den kan printe 71 standard adresse etiketter (uden grafik) i minuttet!

Da den bruges sammen med en computer, så er der næsten ingen grænser for hvad man designe og printe ud. Den kan endda håndtere simpel grafik (dog kun i sort-hvid)Man sætter den til computeren med et USB kabel, og strøm får den fra den medfølgende adapter. Begge stik sidder på undersiden af maskinen, så maskinen har et flot rent design.Den medfølgende software gør det nemt at designe etiketter, og gør det muligt at lave adresse etiketter hvor adressen bliver hentet fra dit adresse kartotek i f.eks. Outlook. Alt i
alt så er der super mange muligheder for at lave et flot etiket design, fra f.eks. Word, Excel og Outlook.

Det er let at fylde etiketter på maskinen, man løfter bare rulleholderen ud af den, sætter den nye rulle etiketter på, indstiller maskinen til etiketbredden, og så er man klar.Maskinen kan bruge mange størrelser og typer af etiketter, se det store udvalg HER
Begge maskiner er rigtigt gode. LabelWriter er god hvis man skal lave mange etiketter, f.eks. til forsendelser eller andet. Jeg har f.eks. lavet en masse etiketter med min afsender adresse, så slipper jeg for at skrive den på min udgående post ;-)
LabelManager er god hvis man skal mærke sine ledninger, eller opbevaringskasser eller tusind andre ting. Jeg har f.eks skrevet hvad der er i alle mine opbevaringskasser (pensler, søm og skruer og den slags) Begge to er gode hjælpemidler på kontoret og værkstedet.

For mere information, se www.dymo.dk


Onsdag d. 28 april 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: