Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Små skarpe!


Kategori: Mad og drikke

Er man på fisketur, på jagt eller har man bare lyst til en opstrammer, så er de små skarpe på 2 cl nemme at have med på turen
Når man står med vinden i ansigtet på kysten og fisker, eller sidder og venter på at vildtet skal dukke frem af buskadset, så er det rart med en lille skarp til halsen :-)

De små 2 cl flasker er nemme at have med på turen, og spreder varme og hygge. Jeg har haft fornøjelsen af at være med til at smage 4 af de mange mærker der findes på små flasker.


Von Oosten

(www.von-oosten.dk )Denne bitter på 36% dufter lidt parfumeret af kanel og anis. Den smager mildt, lidt sødligt med noter af kanel. Det er den mildeste af de fire, og ret let drikkelig


Original Dr. Nielsen's bitter

(www.jmk.dk )Original Dr. Nielsen's Bitter, eller "Doktoren" som den ofte bliver kaldt, holder 38% og dufter af lakrids og krydderurter. Den smager af lakrids, på en blød måde, med en let krydret bitterhed i eftersmagen.


Arnbitter

(www.arnbitter.dk )Arnbitter holder 50% og er den stærkeste af de fire. Den dufter af anis, minder lidt om den græske ouzo. Den smager sødlig, af anis, kongen af Danmark bolcher, og med en kraftig og varmende eftersmag. Kan du lide ouzo, vil den falde i din smag.


Underberg

(www.underberg.com )Underberg, den er på 44%. Den dufter ikke meget, let krydret, let pebret. Den smager kraftigt krydret, varmende og med lidt peber og bider lidt på tungen. Den kraftigste af de fire.

Fælles for de fire mærker jeg har smagt er at producenten ikke lige vil ud med hvad der præcis er i dem, det er jo en forretnings hemmelighed. Men jeg er selv ret glade for alle fire, dog overraskede Arnbitter mig positivt, nok fordi jeg også holder af ouzo.

Nu skal jeg jo ikke opfordre folk til at drikke, hverken under jagt eller fiskeri, men en enkelt skarp undervejs tager man ikke skade af ;-)


Onsdag d. 21 april 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: