Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Gode skruetrækkere fra Wera


Kategori: Mellem mænd

Nogle gange dur skruemaskinen ikke til opgaven, nogle gange skal man have mere kontrol og føling med hvad man laver. Så skal man bruge en god gammeldags skruetrækker.
En gang i mellem er det bedste værktøj til opgaven en helt almindelig skruetrækker. Og hvis man èn gang har stået med en dårlig skruetrækker der ikke magtede opgaven, eller måske ligefrem ødelagde kærven i skruen, så sætter man pris på kvalitets skruetrækkere. Jeg har modtaget sådan et sæt fra tyske Wera, det er deres Kraftform XXL sæt. Det er lækre skruetrækkere, med ergonomiske håndtag, og hærdede klinger.
Der er laserbrændt riller ind i spidserne, så de holder ekstra godt fast i skruen, så er risikoen for at skruetrækkeren smutter, betydeligt mindre.

Sættet indholder 12 forskellige skruetrækkere der dækker de fleste gør-det-selv opgaver.

Der er 3 skruetrækkere med lige kærv4 skruetrækkere med krydskærv (til "stjerneskruer")Så er der to ekstra hærdede skruetrækkere med lige kærv, der også kan bruges som mejsler til de rigtigt genstridige, rustne, overmalede skruer.Klingen går hele vejen igennem håndtaget og ender i en metalplade man kan hamre på.På selve klingen er der et sekskantet område så man kan få fat i den med en tang, hvis man virkeligt skal lægge kræfter i!Der er også 2 isolerede skruetrækkere til elektrikerarbejde, samt en pol-søger som lyser op hvis man holder den mod en strømførende ledning.

Alt i alt et super sæt til gør-det-selv manden :-) Skruetrækkerne lægger godt i hånden, og fungerer rigtigt godt.

Se mere på Wera.de


Fredag d. 2 april 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: