Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Brug solen til at oplade dine gadgets


Kategori: Gadgets

Freeloader er en batteripakke der kan oplades med solceller, og derefter oplade dine gadgets når du ikke er nærheden af en stikkontakt.
Der er noget tilfredsstillende ved at lade sin iPod, iPhone, MP3-afspiller eller andre gadgets op, med "gratis" strøm :-) Med freeloader udnytter man solens energi til at give strøm til sine gadgets.

Freeloader er et batteri hvor man kan tilkoble et sæt solceller.

Fuldt opladet er der strøm nok på batteriet til at kunne oplade en iPod touch fra helt flad til 100% en gang. Rart hvis man løber tør for strøm et sted hvor man ikke har en stikkontakt i nærheden.
Man kan også oplade den via USB hvis solen ikke er tilgængelig.Der er også 3 lysdioder på batteriet, to der indikerer om de tilsluttede solpaneler laver strøm, og en der indikerer om batteriet bliver opladet via USB.Der medfølger en MASSE stik, så man er næsten sikker på at finde et der passer til sin gadget.

Den udgave af Freeloader jeg har prøvet er Globetrotter pakken, som udover Freeloader batteriet med sine solpaneler, også indeholder et hylster til at opbevare Freeloader i, samt et stort effektivt solpanel på 16,5 cm gange 21,5 cm der kan oplade batteriet på 4 timer i direkte sol.

Det store solpanel kan f.eks. monteres på rygsækken, eller på cyklen eller andre steder hvor det får masser af sol, og så kan man hurtigt oplade Freeloader undervejs på turen.

Man tilslutter solpanelet til Freeloader batteriet med et almindeligt USB kabel.Det er rigtigt rart at have lidt ekstra strøm med, især hvis man bruger sin iPhone eller iPod meget, for de har jo ikke den allerbedste batteri levetid ;-)For mere information om Freeloader Globetrotter, se www.batteribyen.dk


Tirsdag d. 16 marts 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: