Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Det rigtige værktøj gør arbejdet nemmere


Kategori: Mellem mænd

DeWalt har lavet en super borehammer, der gør det nemt og hurtigt at bore, skrue og mejsle.
DeWalt D25324K er en borehammer fyldt med finesser, og med masser af power! D25324K bliver leveret i en kraftig transportkasse.

Maskinen er på 800 Watt og vejer 3,5 kilo.Den bruger bor og mejsler med SDS plus kobling.Som en ekstra finesse kan man udskifte borepatronen, og der medfølger også en standard 3 kæbet borepatron, så man kan bruge sine glatte bor og bitholdere.Man udskifter nemt borepatronen ved at dreje låseringen, og trække borepatronen af.Maskinen er beskyttet mod støv-indtrængen, for ekstra holdbarhed. Selv i SDS plus borepatronen er der en gummipakning som forhindre borestøvet i at komme ned i maskinen.D25324K kan bruges som almindelig boremaskine uden slag-funktion, hvis man borer i træ eller andre materialer der ikke tåler slagboring. Den kan også bruges som effektiv slagboremaskine, til boreopgaver i beton, mursten og andre hårde materialer. Og endeligt kan den bruges som mejsel, hvor den hamrer uden at rotere. Super effektivt hvis man f.eks. skal renovere badeværelse og have de gamle fliser ned af væggen.

Funktionerne vælges med en drejeomskifter.D25324K har vibrationsdæmpet håndtag, så når man bruger slagbor eller mejsler, så får man meget få vibrationer sendt tilbage i armen. Det betyder meget når man arbejder længe med maskinen, det giver mindre træthed og er meget mere behageligt for armene. Det virker ved at det bagerste håndtag (som man bruger til at presse maskinen imod materialet) er fjedrende, der er en slags støddæmper monteret som absorberer vibrationerne.Monterer man en bitholder så kan man også bruge maskinen som en kraftig skruemaskine, der ikke giver op selv overfor meget lange skruer. Der er en retningsvælger som bestemmer omdrejningsretningen, og som en smart detalje begrænser hastigheden når man har sat den til at skrue ud, så man ikke ødelægger kærven i skruen.Når man bruger den som boremaskine, så er det tit at man ikke vil bore dybere end nødvendigt, så maskinen er også udstyret med et dybdestop. Det er en stang med millimeter inddelinger som man kan låse fast på maskinen så den støder mod væggen når hullet har den dybde man har bestemt. Endnu en smart detalje :-)Jeg har brugt maskinen til bl.a at bore et 10 mm hul i en beton væg, og maskinen klarede det nemt, og hurtigt. Og personligt syntes jeg endda at den larmer mindre end andre boremaskiner jeg har brugt før i tiden. Det er rart med at god kraftig boremaskine, så får man opgaven klaret hurtigere og nemmere. Og det vibrationsdæmpede håndtag er helt klart et plus!At maskinen også kan bruges som mejsel er lækkert, især hvis man renoverer på sit hus og skal bryde lette vægge eller gulve ned, eller fjerne fliser fra et badeværelse eller køkken. Der er masser af power i den til at klare de fleste opgaver.Maskinen kan (samme med en masse andet DeWalt værktøj) opleves på TUN byg i Fredericia d. 16. - 19. marts (www.tunbyg.dk/ )

Jeg er glad for maskinen og kan varmt anbefale den hvis man godt kan lide at bruge lækkert værktøj :-)

Se mere om D25324K på www.Dewalt.dk .

-Bor og mejsler købes seperat


Tirsdag d. 9 februar 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: