Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Hæng din egen kunst på væggen


Kategori: Gadgets

Du har garanteret taget nogle gode billeder med dit digitale kamera. Hvorfor ikke hænge dem på væggen?
Med digitale kameraer tager man typisk MASSER af billeder, så ind i mellem kan man være heldig (eller dygtig) og få et super godt billede i kassen. Men hvad gør man så med det? Man kan lave en forstørrelse og sætte i en ramme på væggen. Men skal det være rigtig eksklusivt, så kan man også få det lavet på rigtigt canvas-lærred spændt ud over en træramme. Jeg fik et foto lavet hos www.sumopix.com . Billedet er taget med et ganske almindeligt Sony kompakt kamera.Jeg fik lavet det i størrelsen 70 x 100 cm, og på en 4 cm tyk ramme. Resultatet er FANTASTISK!
Billedet fremstår fuldstændigt mat, uden nogle irriterende refleksioner som der kan være i et foto.

Hvis man ser på dette nærbillede, så kan man ane strukturen i lærredet, og samtidigt se at der er masser af detaljer i billedetDet eneste man skal huske hvis man får lavet sine fotos på lærred, er at der skal være lidt luft rundt om hovedmotivet, så der er lidt at bukke om rammen.Selve ombukket giver en ret god effekt når billedet er hængt op, jeg syntes det er langt flottere end en forstørrelse i en ramme.

Lærredet er fastgjort til rammen med kraftige hæfteklammer, og er spændt stramt op. Der følger endda et ophæng med så det skal man ikke ud og finde selv.

Billedet blev leveret pakket ind i to lag kraftig pap, og kom hurtigt efter bestillingen.
www.sumopix.com laver billeder på lærred i størrelser fra 20 cm X 20 cm op til 120 cm X 400 cm! De laver også mosaik billeder, hvor dit motiv bliver delt op over flere billeder for en mere grafisk effekt på væggen.

For priser og mere info, se www.sumopix.com


Torsdag d. 28 januar 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: