Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Kom sikkert i form


Kategori: Krop og velvære

Med et pulsur kan du træne mere målrettet og samtidigt passe på dig selv
Hvis man skal til at komme i form, og man ikke har trænet længe (måske aldrig) så er et pulsur en god investering. Med det kan man holde øje med at man træner hårdt nok, og ikke mindst at man ikke træner FOR hårdt når man starter op. Jeg har testet et pulsur fra Polar, der hedder F6. Det er et ur til en middel pris, der har alle de features man har brug for, og lidt lir oven i ;-)Uret måler pulsen ved hjælp af en sender man har siddende om brystet. Senderen sidder på på et elastisk bånd, der lader huden ånde.Selve elektroderne er vævet i stof, så det føles ret behageligt at have senderen på.Båndet kan maskinvaskes ved 40 grader (undgå dog centrifuge og tumbler). Selve senderen er vandtæt og kan skylles af efter endt træning.Senderen sidder på båndet med to trykknapper der leder det elektriske signal fra båndet og ind i senderen.

Uret og senderen er kodet, så man opfanger kun sin egen sender, selvom man træner i en gruppe hvor andre også bruger pulsur. Senderen kan også opfanges af de fleste maskiner i fitness centrene, så man får sin puls vist direkte på displayet på maskinen.

For at træne fornuftigt så benytter man sig af pulsgrænser. Polar F6 har indbygget en feature Polar kalder OwnZone, som er et 5 minutters opvarmingsprogram der fastsætter de aktuelle pulsgrænser for lige præcis den dag. Da man kan være mere eller mindre på toppen alt efter stress, træthed, sult og andet, så er det en smart måde at få tjekket sin dagsform, så man ved hvor meget man bør give sig lige den dag. Man kan også bruge et sæt aldersbaseret pulsgrænser, og man kan også helt selv indtaste dem. Når man så træner så giver uret en besked på om man er under, over eller inde i sit pulsinterval. Så ved man om man skal slappe lidt af, eller give den mere gas.Uret har også en trænings dagbog, hvor man kan se tiden, og energien man har brugt på sin træning de sidste 14 dage.En smart feature er at man kan uploade sine træningsdata til www.polarpersonaltrainer.com ved hjælp af computerens mikrofon! Man henter et lille program, og så sætter man det til at lytte, og så kan man sende sine træningsdata fra uret ved hjælp af små pip-lyde fra urets højttaler! Og hvis man installerer et andet program der hedder UpLink, så kan man overføre indstillinger og små logo'er fra computeren til uret ved hjælp af computerens højttalere! Man holder simpelthen bare uret op til den ene højttaler, og så "pipper" computeren data over til uret. Nemt og smart :-)Uret er nemt at bruge, og er super godt til begynderen der gerne vil have lidt styr på sin træning.Polar F6 er venligst sponseret af www.abilicaonline.dk , de har et stort udvalg af pulsure og andet træningsudstyr.


Tirsdag d. 26 januar 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: