Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Se digitalt TV på din computer


Kategori: Gadgets

Hauppauge har lavet en USB tuner der kan fange digitalt og analogt TV, og vise det på din computer.
Hauppauge WinTV-HVR-930C er en trippel tuner til din computer. Det er en USB stick der, med den rigtige antenne, kan fange det gammeldags analog TV (som de jo lige har lukket for i Danmark, men som stadig bliver brugt mange andre steder i verdenen), digital jordbaseret TV (DVB-T) og digital kabelbåret TV (DVB-C). Den understøtter også HD-TV (Mpeg4), så man er godt dækket ind.Når man har installeret den medfølgende software, sætter man sticken i USB porten, kobler enten fællesantenne, tagantenne, kabel, eller den medfølgende stueantenne til, og begynder at scanne efter kanaler. Denne første scanning kan godt tage noget tid, men det skal heldigvis kun gøres en gang.

Jeg har brugt WinTV-HVR-930C med YouSee kabeltv, og forsøgt at fange jordbaseret digitalt tv med den medfølgende antenne.Med kabel fandt den mange kanaler, uden problemer, men med stueantenne fandt den ikke nogen. Det kan skyldes at jeg bor i et område med dårlig dækning, og fordi at etagerne og taget i huset skærmer signalet. Men jeg er sikker på at med en ordentlig antenne, ville jeg også kunne fange de jordbaserede kanaler.

Der følger en lille fjernbetjening med, som umiddelbart har et underligt design, men det er faktisk ganske smart, for den passer ind i en PCMCIA port i laptoppen. Så er den altid med, og godt beskyttet under transport :-)
Når man sidder og ser TV på sin computer, så glemmer man helt at man sidder ved en computer. Billedet virker lige så flydende og behageligt som at se... nå ja, TV.
Og bruger man den med sin laptop, så har man altid sit eget TV med sig når man er ude at rejse. Ganske smart :-)

Med den medfølgende software kan man også optage udsendelser på sin computer, og bruge Text-TV.

WinTV-HVR-930C er også understøttet i flere tredieparts software pakker, så hvis man har et specielt behov, så kan man sikkert også få det løst.

Man kan også koble en ekstern videokilde til WinTV-HVR-930C, ved hjælp af det medfølgende kabel.Så kan man f.eks. koble sit videokamera til og se dagens optagelser, eller man overføre sine gamle VHS bånd til sin computer. Der er mange muligheder.

WinTV-HVR-930C er en super smart trippel-tuner, til en overkommelig pris.

For mere information om WinTV-HVR-930C, se www.hauppauge.se


Tirsdag d. 5 januar 2010 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: