Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Mini lygte med maks output!


Kategori: Gadgets

Fenix PD10 er en mini lygte, der imponerer!
PD10 fra Fenix er en lygte der er så lille at man kan have den siddende i nøglebundtet, men som lyser som en Maglite med 6 batterier! Der medfølger også en lommeklips så man kan have den siddende i lommen, uden at være bange for at den skal falde ud.

Den er kun omkring 7,5 cm lang, og vejer kun 43 gram med batteri, og er 100% vandtæt efter IPX8 standarden.Den bruger et enkelt 3 volts CR123 batteri, og er digitalt reguleret så den holder lysstyrken indtil batteriet er helt brugt op.Man tænder den ved at skrue lygtehovedet fast på lygten. Og her kommer der smarte, løsner man og strammer det igen indenfor 1,5 sekund, så skruer lygten ned på laveste blus som er rigeligt til at orientere sig i mørke rum. Gør man det en gang til så skruer lygten op til maks, som er MASSER af lys!
Gør man det en gang til, så ender man på normal lysstyrke igen. Super smart og praktisk, da det ikke er altid man har brug for fuld lysstyrke. Ved lav lysstyrke kan lygten lyse i 64 timer, ved medium i 3 timer og ved maks styrke i 1,5 time. Ganske godt for en lygte man kan gemme i sin knyttede hånd :-)Lyskilden er det nyeste indenfor højtydende lysdioder, nemlig en Premium (R2) Cree XP-E LED, så man skal ikke bekymre sig om pæreskift, da den har en levetid på 50.000 timer!Jeg er meget imponeret over PD10, der er masser af lys når man skal bruge det, og den lave lysstyrke er rigtigt praktisk når man ikke skal lyse et helt rum op. Og så det at den er så lille, gør at man kan have den med overalt. Jeg kan varmt anbefale Fenix PD10!Fenix PD10 er venligst sponseret af www.thetorchsite.co.uk , som i øvrigt har et stort udvalg af Fenix lygter til fornuftige priser.


Torsdag d. 17 december 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: