Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Bliv set i mørket


Kategori: Gadgets

Reelight har lavet en ny model af deres kendte magnetlygter. Nu kan man selv vælge placeringen af lygten, og lyset er blevet kraftigere.
Jeg har i langt tid haft et sæt Reelight SL120 lygter på min cykel, og har været meget glad for dem. Meeen, de sidder helt nede ved midten af hjulet og i bestemte vinkler kan hjulet skjule lyset for andre trafikanter. Det problem har Reelight nu løst! I deres model SL500 har de skilt lygten og magnet generatoren, så nu kan man placere lygten hvor man vil på cyklen (så længe ledningen kan nå).Generatoren sætter man fast på stellet, og monterer de nye ekstra kraftige magneter i hjulet så de passerer tæt for forbi generatoren. Hver gang en magnet passerer generatoren laver det en strømpuls der får lygten til at komme med et kraftigt blink.De nye lygter har fået en reflektor og nye kraftige lysdioder, så nu er der virkeligt knald på lyset!Og fordi man kan flytte lygten op på henholdsvis sadelpind og styr så er man endnu mere synlig i trafikken. Selve monteringen kan godt være lidt bøvlet, men når først de sidder der, skal man ikke tænke mere på cykellygter da de altid sidder på cyklen og altid er tændt.

De eneste jeg har at udsætte på lygterne, er at de kun blinker når cyklen kører. Men hvis man føler det er et problem, så kan man i stedet køber Reeligt SL520 Power backup, de gemmer nemlig lidt strøm så de kan blinke i op til 2 minutter efter cyklen holder stille. Reelight lygterne er rigtigt lækre, og køb nu de originale i stedet for kopierne, og støt dansk design og opfindsomhed.

www.reelight.dk


Mandag d. 7 december 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: