Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Sæt stil på dørklokken


Kategori: Gadgets

Spore har designet en serie super lækre ringetryk til dørklokker.
Normalt så skænker man ikke sin dørklokke en tanke, men det er jo et af de første indtryk gæster får af ens hus. De fleste har den klassiske firkantede knap i plastik (det havde jeg også selv) Men nu kan man købe en lækker design knap, i aluminium og med diskret lys i.

Spore er et Seattle baseret, familie-drevet firma der har specialiseret sig i spændende ringetryk, og dørklokker. Den model jeg har fået hedder True, og er i sort farvet aluminium med blå belysning. True findes i 3 forskellige metaloverflader: Bronze, Aluminium og Sort.Den er nem at montere, og fungerer med de fleste traditionelle dørklokker der er forsynet med en transformator (da der er lys i ringetrykket, vil det være usmart at bruge en dørklokke på batterier).Man klikker yderringen af og så skruer man ledninger til klokken fast på bagsiden, og derefter skruer man knappen fast på dørkarmen eller væggen, og klikker yderringen på igen som så skjuler skruerne. Simpelt og nemt :-)

Udover de 3 overflader, findes de også med tre farver belysning (og endda en model helt uden lys) Det er blåt, orange og hvidtJeg synes knappen er en lækker detalje, som naboen garanteret ikke har ;-)

For mere information om Spores ringetryk, se www.sporedoorbells.com .


Torsdag d. 3 december 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: