Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Avanceret mini helikopter


Kategori: Gadgets

Nine Eagle Solo er en fuld funktionsdygtig helikopter på bare 27 gram!
Nine Eagles Solo er en fjernstyret mini helikopter, med funktioner som man ser det på store helikoptere.Den kommer med en smart fjernstyring, der også fungerer som oplader for det lille litium batteri der driver helikopteren.Helikopteren har 4 kanaler, det betyder at den har 4 funktioner, nemlig op/ned, rotere om sig selv, frem/tilbage, og højre/venstre.Fjernbetjening har som standard gassen på venstre pind. Men skulle man have lyst, så kan senderen nemt laves om, så man får gassen på højre pind, det gøres ved at løsne to skruer bag på senderen og vippe antennen over til den modsatte side. Super smart. Jeg har dog fløjet med gassen på venstre pind, som det er standard på de fleste fjernstyrede helikoptere.
Venstre pind op/ned styrer gassen, og dermed også om helikopteren stiger eller falder. Venstre pind til højre/venstre får helikopteren til at rotere om sin egen akse. Højre pind op/ned får helikopteren til at flyve frem/tilbage. Højre pind højre/venstre får helikopteren til at flyve sidelæns. Det er altså lidt af en udfordring for en nybegynder at styre alle fire funktioner på én gang. Det kan dog gøres lidt nemmere, da senderen har en "begynder" indstilling. Trykker man højre pind ind mod senderen, kommer den med et bip, og i displayet kan man se at man er i begynder indstilling. Det betyder at alle udslag man gør er lidt dæmpede, så man ikke så nemt kommer i problemer under flyvningen.Helikopteren bliver leveret i en lækker alu-kuffert, hvor der udskåret plads til alle tingene i skum, så de er godt beskyttede under transport. Der medfølger to batterier til helikopteren, et ekstra sæt rotorblade, en lille skruetrækker og endda 4 AA batterier til senderen.Helikopteren er lidt af en udfordring, men når man først får lidt styr på hvilken pind der gør hvad, så slipper man hurtigt begynder indstillingen og begynder at lave lidt mere indviklede manøvrer.

Helikopteren er utrolig stabil i luften, men da den kun vejer 27 gram, er den KUN til at flyve indendørs med, den mindste brise og så er det ikke sjovt mere. Da den vejer så lidt, så holder den også til en del styrt. Og skulle der gå noget i stykker, så har www.hobbyfly.com en masse reservedele på lager til hurtig levering. Jeg syntes det er en rigtig sjov mini indendørs helikopter, der opfører sig på samme måde som sine "storebrødre". Den kan klart anbefales! :-)Nine Eagles Solo kan købes i Danmark på www.hobbyfly.com


Mandag d. 23 november 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: