Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Bundsolid vinterstøvle fra Converse


Kategori: Mellem mænd

Converse har en produktserie til de professionelle brugere. I den serie er der blandt andet et par fantastiske støvler til vinteren
De fleste tænker nok kondisko når de hører om Converse. Men de laver også en anden serie sko, til de mere krævende brugere. Brugerne er folk i militæret, politiet, vagtværn, dørmænd og andre der er på benene i mange timer i al slags vejr.

Jeg har prøvet er par Converse 8" Athletic duty støvler fra www.police-gear.dk .Støvlerne er lavet i kraftig nylon og læder, og går et godt stykke op af benet, så de beskytter mod den kolde blæst. Støvler er vandtætte, og har et agressivt mønster i sålen, så man står fast på de fleste underlag. perfekt til en tur i skoven, eller til vinterens sne og sjap.
Der er lynlås i siden af støvlerne, så de er nemme at få af og på, selv med tykke sokker på.Støvlerne kan snøres så stramt til som man ønsker det, og skaftet giver en god støtte til anklen. Øjerne snørebåndet løber i, er af solid plastik. Størrelsen til trods, er det faktisk en ret let støvle, og behagelig af have på i langt tid når man lige har fået gået den til, og fået læderet i de rette folder.

Inden i støvlen er en ekstra støddæmpende indersål man kan tage ud.

Støvlen er let at få på, og behagelig at gå med. Den er dejlig varm, og står godt fast. Dog har sålen en tendens til at holde på mudder og jord, som så falder ud når det tørrer. Men det er også det eneste negative jeg har at sige om støvlerne. Jeg går i hvert fald vinteren i møde med varme fødder ;-)

De forskellige udgaver af Converse professionelt fodtøj kan købes på www.police-gear.dk


Mandag d. 9 november 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: