Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Lækker luksus fra Parker


Kategori: Mellem mænd

Parker Premier er en ny serie luksus skriveredskaber, til den kvalitetsbevidste gentleman
Selvom vi har email, SMS, blogs, computer og printer, så skal vi ind i mellem skrive noget i hånden, og så er et lækkert skriveredskab noget der kan gøre den opgave lettere at gå til. Jeg har prøvet en fyldepen i Parkers Premier serie, der udover fyldepen, også indholder en rollerball og en kuglepen.

Fyldepennen hedder Parker Premier Custom, og bliver leveret i en flot æske.


Den er sølvbelagt på gribefladen og proppen, skaftet er lavet med en flot overflade af sort lak. Spidsen er 18 karat guld, der er belagt med et tyndt lag rhodium. Det er altså luksus i lækre materialer.Og når jeg skriver fyldepen, er det ikke den gammeldags pen der ridser i papiret og drypper blæk over det hele. Jeg har skrevet meget med den, og den flyder utrolig let henover papiret og jeg kan faktisk skrive længere tid uden at blive træt i hånden, og ikke en eneste gang har den lavet en klat. Faktisk så har jeg holdt pennen stille mod almindelig skrivepapir i adskillige sekunder, og der trak ikke mere blæk ud end når jeg lavede et punktum i teksten.Der er to måder at fylde den med blæk. Der følger et lille stempel med, som man sætter ind i pennen. Derefter stikker man spidsen af pennen ned i en flaske blæk og skruer på stemplet så det suger blæk op. Så er det bare at skrue pennen sammen, og tørre spidsen af og man er klar til at skrive mange sider.
Den anden, lidt nemmere måde, er at bruge en engangs blækpatron. Den trykker man bare fast i pennen i stedet for stemplet, og så er man klar. Blækpatronerne har også en lille smart gimmic, de har en lille reservetank med blæk. Så når man løber tør kan man åbne pennen og trykke en lille spids ned øverst i patronen, og det udløser en lille smule blæk så man har mulighed for at skrive færdigt.Der følger 5 blækpatroner med, og jeg har skrevet en del sider, og har ikke engang brugt en tredjedel af en patron endnu.

Når man bruger pennen, kan man godt mærke at det er kvalitet. Den er godt afbalanceret i hånden, det er lækre materialer at holde på, og så skriver den rigtig pænt. Og så er den flot! Lækker, dyr, luksus. Fyldepennen har en vejlende pris på omkring 3400 kroner.For mere information, se www.parkerpens.com


Torsdag d. 5 november 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: