Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Optag dine vildeste stunts i HD


Kategori: Gadgets

Contour HD er et HD videokamera du kan spænde fast på hjelmen, motorcyklen eller andet, og optage point-of-view video i HD kvalitet med lyd.
Contour HD er et lille let videokamera med vid-vinkel linse.Det lades op via USB stikket, og optager på et MicroSD hukommelseskort. Det kan enten optage i 1280 x 720 med 30 billeder pr sekund, eller i 848 x 480 med 60 billeder pr sekund. Når man optager med 60 billeder pr sekund, får seeren en bedre oplevelse af at "være med" i filmen der virker mere "flydende", men der er dog ikke et særligt kompatibelt format, så skal det ses andre steder end på computeren er 1280 x 720 med 30 billeder pr sekund vejen frem. Linsen dækker et synsfelt på 135 grader, så man får det hele med.Det er uhyre nemt at bruge, man vælger HD eller SD med en knap under bagdækslet, og starter en optagelse ved at skubbe den store kontakt frem, og standser en optagelse ved at skubbe den tilbage igen. Nemt at gøre, selv med skihandsker på :-)Der følger forskellige beslag med, så man kan montere kameraet på på en hjem, skibrillerne eller andet, som indpakning også viser.En super smart ting er at man kan dreje kameraet så lige meget hvordan man har monteret det, så kan man dreje det så man ikke får skæve optagelser. For at hjælpe en med at være sikker på en god optagelse, er der to laserpointere indbygget i kameraet, som man aktiverer med et kort tryk på powerknappen. Derefter kan man se hvad kameraet peger på, og om det sidder lige.


Billedkvaliteten er god, kameraets størrelse taget i betragtning. Jeg har sat kameraet på en fjernstyret flyver og fløjet en tur i Valbyparken, videoen kan ses på youtube her . Dog skal man lige huske at youtube mindsker billedkvaliteten, men det giver dog en god idé om hvad man kan forvente. Jeg er ganske godt tilfreds med videokvaliteten :-)
Film fylder cirka en gigabyte pr halve time. Der følger 2 GB med, og kameraet understøtter op til 16 GB.Contour HD er et fint actionkamera der leverer en fin billedkvalitet i en lille pakke. For mere info om ContourHD, se www.Vholdr.com som forøvrigt har en fantastisk kundeservice :-)


Torsdag d. 8 oktober 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: