Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Multi blæselampe fra Dremel


Kategori: Gadgets

Dremel Versaflame er både en blæselampe, varmluftblæser, loddekolbe og gourmet køkken instrument!
Dremel Versaflame er en multifunktions blæselampe, der brænder almindelig lightergas. Når den er fyldt op, kan den brænde på højeste blus i over en time!
Flammen kan indstilles fra almindelig lighterflamme, til hvæsende blå 1100 grader varm flamme.

Det betyder at den bl.a. kan bruges til at lodde kobberrør sammen, smelte metal til at støbe fiskeblink eller tinsoldater, og til at give din Crème brûlée den helt rigtige sprøde overflade.

Men ikke nok med at den kan levere en varm flamme, med det medfølgende tilbehør kan man bruge den som varmluft blæser. Det er et metalrør man skruer fast på Versaflame som trækker ekstra luft igennem nogle riller i siden, og sender det ud af røret. For enden af røret kan man sætte en lille skærm på for at koncentrer varmen til det emne man arbejder med.Smart til at varme krympeflex, eller til at at bøje plastik.

Der medfølger også en katalysator og en loddespids. Katalysatoren gløder op når gassen strømmer igennem den, og varmer loddespidsen op.

Loddekolben er god til at splejse ledninger i bilen, båden eller andre steder hvor man ikke lige har 230 volt inden for rækkevidde. Men til sart elektronik er en almindelig elektrisk loddekolbe dog at foretrække.

Man tænder den ved at dreje sikkerhedslåsen under startknappen til venstre, og så trykke og holde på knappen.Har man brug for at stille Versaflame fra sig mens den er tændt, så kan man skyde en knap på siden af Versaflame frem som gør at man kan slippe knappen uden at den slukker.Når den aftagelig fod er sat på, kan man endda lægge den ned, så man kan bruge den som bunsenbrænder. Man justerer mængden af gas med en lille arm på højre side, og mængden af luft ved at dreje et lille spjæld øverst på Versaflame.Der er således rig mulighed for at få præcis den varme/flamme som opgaven kræver.

Versaflame bliver leveret i en praktisk metalboks, med masser af tilbehør (f.eks. er der både loddetin og en lille nøgle til at spænde loddespidsen fast med)Jeg syntes at det er en super lille gasbrænder, specielt at man kan bruge den til så mange forskellige ting :-)

For mere info, se www.DremelEurope.com/dk


Mandag d. 28 september 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: