Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Hygiejnisk berøringsfri vandhane fra Mora


Kategori: Gadgets

Mora har lavet en berøringsfri vandhane, der kører på batterier. Super smart og hygiejnisk, og nem at holde ren :-)
Vi kender det allesammen, vi har rodet med bilen/motorcyklen/cyklen og har møgbeskidte hænder. Kommer hen til håndvasken for at vaske hænder og sviner vandhanen godt og grundigt til når vi åbner den... Det ville være smart hvis den åbnede af sig selv. Sådan en vandhane kan man få nu, til batteridrift så man ikke skal have elektrikeren til at tilslutte den. Det er lige så nemt som at skifte en hver anden vandhane. Jeg har prøvet modellen der hedder Mora Tronic.


Når den er monteret og man har sat de 4 AA batterier i, er det bare at holde hænderne under vandhanen, så åbner den, og lukker igen så snart man flytter hænderne igen. Og selvom den kører på batterier, så skal man ikke gå og skifte dem hele tiden, et sæt almindelige alkaline batterier holder til omkring 3 års normalt brug!Når den åbner automatisk så lukker den igen efter 30 sekunder, selvom man stadig holder hænderne under. Smart måde at spare vand på :-) har man brug for at den skal være åben i længere tid kan man trække ud i temperatur justerings håndtaget, så løber vandet til man trykker håndtaget ind igen.Man kan indstille temperaturen på vandet, men ikke hastigheden det løber med. Men jeg syntes den vandhastighed den er indstillet til fra fabrikken er glimrende til at vaske hænder i. Vandhanen er smart på f.eks. gæstetoilettet, dels fordi gæsterne ikke behøver røre ved den (så den bliver ikke så hurtigt beskidt, og bakterier bliver ikke spredt den vej) og også fordi at den lukker selv, så børn eller andre glemsomme sjæle ikke kommer til at lade vandet løbe. Jeg vil ikke anbefale den som vandhane på et badeværelse, der vil jeg godt selv have lidt mere kontrol over vandet, men på gæstetoilettet er den helt perfekt!
Man kommer til batterierne ved at løsne en skrue ved tuden på vandhanen og så kan man tage hele overdelen af vandhanen.Der efter er det bare at løsne to skruer i batteriboksen. Man skal altså ikke ned og rode under vasken for at skifte batterier.Jeg syntes at Mora har løst problemet med en elektrisk vandhane godt, der er ingen underlige batterityper i en boks under vasken, den bruger almindelige batterier der er nemme at komme til i vandhanen.For mere information om Mora Tronic og alle Moras andre armaturer, se www.moraarmatur.dk


Mandag d. 21 september 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: