Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Trådløse lækkerier fra Makita


Kategori: Mellem mænd

En akku-stiksav giver god bevægelsesfrihed, og denne model har oven i købet rigeligt power til selv de mest krævende opgaver!
BJV180 er en akku-stiksav i topklasse! Den bliver leveret i en solid transportkuffert, med batteri, oplader, ekstra sål, støvsuger tilslutning og 6 klinger.Jeg har afkortet kraftige taglægter og savet i krydsfinér med den, og den virkede til at have rigeligt med overskud, og så laver den en flot snit, med minimal flosning.
Saven har variabel hastighed, så man kan bruge præcis den hastighed der passer til opgaven. Den kan både save i træ, plast og metal (med de korrekte klinger naturligvis)
Den har endvidere 4 indstillinger for pendulering. Pendulering er en lille fremadgående bevægelse klingen laver, så den "spiser" mere af materialet med hvert stik med klingen. Det har den fordel at man kommer meget hurtigere igennem materialet med stor pendulering, men i nogle materialer kan det betyde at snittet ikke bliver pænt. Derfor en rigtig lækker detalje at man selv kan vælge penduleringen :-)
Selve sålen på saven kan drejes så man kan skære i en vinkel. For at gøre dette skal man bare løsne en bolt på undersiden af maskinen.


Nøglen der skal bruges til at løsne den med, sidder gemt i sålen. Igen en smart detalje, så har man den altid ved hånden :-)
Saver man i noget med en sart overflade, kan man sætte den ekstra sål på. Den er lavet i plastik, og nedsætte risikoen for ridser betydeligt. Klingeskift klares helt uden værktøj, man vipper en låsearm og kan tage klingen ud, sætte den nye i, lukke armen igen og så er den klaret. Der sidder en sikkerhedslås der gør at man ikke kan komme til at starte saven ved et uheld. Husk altid at slå den til når saven ikke er i brug, og fjern helst batteriet under klingeskift. Det ville være dumt at komme til at lave et fint snit i sin finger ; -)
Når batteriet begynder at miste pusten, så lader den intelligente oplader litiumbatteriet op på kun 22 minutter! Det passer lige med en drikkepause under arbejdet ;-)

Det er en lækker sav i en rigtig god kvalitet, og det er rigtigt lækkert at den er på batteri, man slipper for forlængerledninger og risikoen for at komme til at save i ledningen. Og da litiumbatterier holder fantastisk godt på strømmen når de ikke er i brug, er det bare at tage saven frem og gå i gang når man har brug det.
Se mere på www.makita.dk


Torsdag d. 20 august 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: