Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Sexspil gavner et træt forhold


Kategori: Mellem mænd

Hvis du har kendt din kæreste gennem flere år, vil du vide, at der er perioder, hvor både din og din kærestes sexlyst er minimal. Det bliver måske kun til en tur hver 14. dag...
Hvis du har kendt din kæreste gennem flere år, vil du vide, at der er perioder, hvor både din og din kærestes sexlyst er minimal. Det bliver måske kun til en tur hver 14. dag eller en gang hver tredje uge, og måske går der endda endnu længere imellem.

Det kan der være mange årsager til. Det kan skyldes en stor arbejdsbyrde, det kan skyldes stress, det kan skyldes problemer i forholdet, eller måske er der problemer på arbejdspladsen. Det kan også skyldes jeres økonomi eller måske noget med børnene.

Uanset hvad det skyldes, kan det føles som en befrielse i forholdet, hvis I tager jer tid til en gang sex - og det er uanset, om det er noget, der varer flere halve timer, eller I får det overstået på 5 min. Nærheden vil gavne jer, og det vil bringe jer lidt tættere sammen. Både den dag I gør det men også de følgende dage.Når man står i den kedelig situation, at lysten mangler, kan tanken om at have sex virke uoverskuelig. Det er dog ikke meget, der skal til for at få lysten frem. Det kan selv et lille spil være med til. Det gode ved spillet er, at I lige så stille bliver varmet op, og det kan ikke undgås, at I får lyst til hinanden.

Herunder kan du lade dig inspirere, men hvis der ikke lige er nogle af spillene, du gider, kan du bare overføre ideen til andre spil. Det er ikke så svært. Nu kan du evt. kalde på konen/kæresten, så kan I læse det sammen, hvem ved, måske fører det noget med sig ;-)

Grundreglerne
Fælles for alle spillene er, at I skal starte med det samme antal klædningsstykker på. Det kan være undertøj, bukser, bluser, strømper, ure og/eller smykker - som skal tages af, når en af jer taber. Hvis du kan lide, at hun har strømper og måske hofteholder på, når I elsker, skal I se bort fra det. Så tager hun bare noget ekstra på, som så skal tages af i stedet for.

Hvis vi nu forestiller os, at I hver især starter med 5 stykker tøj på. Når en af jer taber en runde, skal der tages et stykke valgfrit tøj af. Hvis I stripper det stykke tøj af, som I har tabt, bliver det hele lidt sjovere. Ikke mindst hvis I ikke har prøvet det før, så kan I få et rigtig godt grin ud af det. Men husk det er sjov og hygge, ikke noget med at grine hånligt eller gøre nar af den anden!

Når en af jer ikke har mere tøj på og taber, begynder det virkelig sjove. Nu skal modstanderen give en ”ordre” til vedkommende, som har tabt. Det kan være at bruge hånden eller munden et eller andet sted på kroppen. Det kan også være at give en gang massage på ryggen, i nakken eller måske på benene. Der er også de mere kedelige ting som at lave en kop kaffe, hente en øl eller en sodavand i køleskabet. Hvis det er noget frækt, der skal ske, så husk ikke at fyre alt krudtet af på en gang, spillet er ikke slut endnu. Ja det skal da lige være hvis I er rigtig, rigtig meget trængende, så skal man aldrig sige aldrig ;-)

Når I begge sidder uden tøj på, fortsætter spillet. Så hver gang der er en taber, skal vedkommende gøre noget for den anden. Spillet fortsætter til I ikke kan holde jer længere, til I bare må have hinanden.

Lad os se på de forskellige spil.

Terningspil
Terningspillet er et hurtigt spil, og det kan spilles over adskillige varianter. Jeg vil foreslå, at I spiller det med 2 terninger, da det gør spillet længere, fremfor hvis I kun spiller med én terning. I skiftes til at slå, og hver gang der bliver slået 2 ens, har vedkommende tabt. Hvis I ønsker at forlænge det yderligere, taber I kun, hver gang der bliver slået 2 (1+1) eller slået 11 (5+6 og 6+5). På den sidste måde er der 1/12 chance for at du slår det. Den med de to ens er chancen dobbelt så stor. Men det havde du selvfølgelig regnet ud.

31
31 er et spil med kort. Kortene fra 2-9 tæller point for sit eget tal, f.eks. en toer tæller 2 point og en femmer tæller 5 point. 10, knægt, dame og konge tæller 10 point. Esser tæller 11 point.

Hver spiller får fra starten 3 kort. Resten af bunken lægges med bunden op, og det øverste kort vendes rundt, så det ligger ved siden af og med billedsiden opad. Den der ikke har givet, starter med at trække et kort, og det må enten være fra bunken, eller det der ligger med billedsiden opad. Nu gælder det om at samle 3 kort i samme serie, altså spar, hjerter, ruder eller klør. Hver gang man trækker et kort, er det valgfrit om man vil tage fra den bunke med billedsiden ned eller den med billedsiden op. Når du lægger et kort, og det gør du hver gang du trækker et, lægges det i den bunke, der har billedsiden op. Den, der først opnår 31 point på sin hånd, har vundet, og kortene lægges ned, så modspilleren kan se det. Herefter gives igen, men nu er det den anden til at give. Hvis man ønsker det, kan man også banke i bordet. Dvs. hvis du sidder med en del point på din hånd, 27-30 point (i samme serie), kan du banke i bordet. Så må den anden trække én gang mere. Den der har den højeste score, har vundet.

LUDO
LUDO spilles bare efter de normale regler, og dem går jeg ud fra, at du kender. Dog er der et par enkelte ændringer. Hvis du bliver slået hjem med en af dine brikker, skal du lægge et stykke tøj. Det skal du også, hvis din modstander får en brik i mål. For at give det en ekstra dimension, kan I spille hver med 2 hold, så alle 4 hold er i spil. I skal dog spille med 2 hold, som er overfor hinanden og ikke ved siden af hinanden. Og lad mig sige det med det samme, I skal ikke forvente, at I får fundet en vinder.

Trivial Pursuit
Trivial Pursuit skal også spilles som normalt - næsten. Nu er reglerne sådan, at man taber hver gang, den anden svarer rigtigt, men man får kun en ost i som på normal vis. Hvis der er stor forskel på, hvad I hver især kan svare på, altså hvis den ene er væsentligt bedre end den anden, bør I ikke spille det. Der er bare risiko for, at I bliver uvenner, og det var jo ikke det, der var tanken.

Et fif til dig som mand
Som du ved, elsker kvinder at blive overrasket, og det kan jeg godt love dig, hun vil blive med dette lille trick.

Inden I går i gang, skal du tage en gammel T-shirt på. Der skal være klippet et lille hak i halsudskæringen. Hun må ikke vide det, og helst heller ikke se det. Når du så skal have den af, rejser du dig op, tager hænderne på hver sin side af hakket - og trækker hårdt ud og ned - riiitch, nu står du foran hende i bare mave og flækket T-shirt. Ved du godt, at nu venter hun bare på, at du tager hende i dine arme og tager hende med op i træerne? Men det gør du ikke, du insisterer på at spille videre!

Næste gang du taber, rejser du dig igen op. Knapper dine lange bukser op, lyner ned og netop som hun tror, du skal til at tage bukserne af, tager du fat i siden af underbukserne, trækker hårdt frem - riiitch, nu trækker du dem ud fra de lange bukser, og det eneste hun kan se, er din kønsbehåring. Dem har du selvfølgelig også givet et lille klip med saksen i begge sider, hvor du trækker i dem. Og så er det vigtigt, at det er trusser, boxershorts er for store i siden. Jeg lover dig, hvis hun ikke er forberedt på det, så er hun tændt nu, hun er meget tændt, og hun vil have mere af dig... giv hende det!


Mandag d. 29 juli 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: