Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Fej ukrudtet væk


Kategori: Gadgets

Med en elektrisk ukrudtsbørste holder man nemt stenterrassen eller havestien fri for ukrudt
Hvis man har en stenbelægning i haven, eller en flisebelagt havesti, så ved man også hvor irriterende det er at holde den fri for ukrudt mellem stenene. Det er noget med at ligge på alle fire, og skrabe fugerne rene, mens man får ondt i knæ og ryg....

Men der er en nemmere måde at holde fugerne rene, nemlig ved at køre over dem med en elektrisk ukrudtsbørste nogle gange i løbet af sommeren.

Børsten har en 400 watt motor, og der følger 3 børsteskiver med. To med børster i kraftigt plastik og en med metalbørster til virkeligt genstridigt ukrudt.


Man kan indstille højden og støttehåndtaget på maskinen så man får en behagelig arbejdsstilling.Maskinen er effektiv, så effektiv at hvis har meget ukrudt så er det en god idé at fylde fugerne efter med sand når man er færdig. Og man skal lige passe på med metalbørsten hvis man har gamle fliser, den er nemlig så effektiv at den også fjerner algebelægning og andet skidt på flisen, så man kan ende med at få lysnet kanterne på sine sten.
Den er ganske nem at bruge, man trykker på den runde sikkerhedsknap, derefter kan man trykke håndtaget i bund og kosten begynder at køre rundt.Derefter er det blot at følge fugerne i stenene og så bliver ukrudtet ellers revet op. Herunder er et før billede, og et billede efter få minutters brug af maskinen.Før:Efter:Jeg syntes den elektriske måde at slippe af med ukrudtet på slår både gift og manuel rensning med flere længder! :-)

Ukrudtsbørsten kan købes hos Multikøb (www.multikoeb.dk )


Søndag d. 19 juli 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: