Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Easy Camp med på Skanderborg Festival


Kategori: Kultur og sport

Vi dækker i år Skanderborg festivalen fra Easy Camp udstyr sponsoreret af Oase Outdoors.
Igen i år stiller vi 2 mand stærk op for at dække dette års Skanderborg festival. Sidste år var vi noget mere spartanske, og gamle militærfolk som vi er, havde vi ikke andet med et hver vores regnslag, hvilke vi stillede op som enkeltmands bivuakker!

Som mange nok husker kom der en hel del vand sidste år. Vi turde ikke tager lige så store chancer i år, og da der kom en pressemeddelelse omhandlende Easy Camp’s festival kit var der ikke langt til handling.Vi spurgte simpelthen Oase Outdoors om de kunne sponsorere 2 x festival kit’s fra Easy Camp, og minsandten om vi ikke fik et ja. – Vi er meget taknemmelige!

Sættet består af:

Hot Summer telt

2 personers pop-up telt. Teltet har side dør med myggenet. Teltet vejer kun 3,5 kg og er let at transportere i posen. Vandsøjletrykket er 1500 mm, og størrelsen på teltet i pakket stand er Ø83 x 5cm. Stængerne er glasfiber. Vejledende udsalgspris pr. stk.: DKK 649,95.Cirrus 250 sovepose
Soveposen har en 1-lags kappekonstruktion med løs yderstof, konturformet hætte, stofkant i hele lynlåsens længde og fylder ikke meget, når den er pakket sammen. Vejledende udsalgspris pr. stk.: DKK 189,95.
Lite selvoppustelig liggeunderlag
Lite selvoppustelig liggeunderlag har integreret pude, to stropper, som gør det let at holde liggeunderlaget rullet sammen samt der medfølger en transportpose. Vejledende udsalgspris pr. stk.: DKK 179,95Vi har modtaget produkterne, og umiddelbart ser det rigtig fornuftigt ud. Vi giver efter Skanderborg en anmeldelse af produkterne.


Du kan indtil da læse mere om produkterne på www.easy-camp.com


Fredag d. 3 juli 2009 af: Michael Madsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: