Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Friskkværnet kaffe er bedst


Kategori: Mad og drikke

Den kendte instant frysetørrede kaffe er fin til et ukritisk koffeinskud, men prøv at forkæle dig selv med en kop gourmetkaffe ind i mellem
En god kop kaffe brygget på friskkværnede kvalitetsbønner behøver ikke koste en formue. Har man selv en kværn kan man bestille de gode bønner til en fornuftig pris på nettet. Jeg har prøvet et udvalg af kaffe fra www.coffeetime.dk .

Når bønnerne er kværnede kan de laves i stempelkande, almindelig filter kaffemaskine eller hvis man virkelig vil nyde smagen, i en espressomaskine.Jeg har prøvet følgende, som jeg har lavet i både stempelkande og espressomaskine:

Molinari ORODufter og smager mildt og cremet. Er ikke særlig bitter og har en lidt "tør" eftersmag.Molinaro CLASSICODufter mildt, og lidt af mynte. Den har en rund og sødlig smag med en smule bitterhed. Meget afrundet kaffe.


Molinari ESPRESSO 100% ArabicaDufter dejligt, smagen er mild og let bitter. Den har et fint cremet brunt skum. En kaffe der falder i min smag :-)


Molinari FIVE STARSDufter ikke så kraftigt. Smagen er blød og rund, med en anelse pebernød. Den har en moderat bitterhed. En lækker kop kaffe!


Molinari ESPRESSODufter og smager mildt og behageligt. Har meget lidt bitterhed, og har en anelse mynte i eftersmagen.


Molinari BIO 100% ARABICA
En økologisk og fairtrade kaffe. Dufter svagt at brunkager, smager lidt sødligt og har en meget let bitterhed. En god kop kaffe, med god samvittighed :-)Alle kafferne kom i aromatætte forpakninger, og der spredte sig en lækker duft da de blev lukket op. Hvis jeg skal vælge min personlige favorit bliver det svært, men det bliver nok Molinari ESPRESSO 100% Arabica, stærkt forfulgt af de andre :-)

www.coffeetime.dk har et kæmpe udvalg af kaffe, te, chokolade og udstyr, så man selv kan lege Barista .


Torsdag d. 21 maj 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: