Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Projektør i lommeformat


Kategori: Gadgets

Sunlite har lavet en lysdiodelygte der kan kaste lys på ting over 200 meter væk!
Sunlite er et amerikansk firma der har lavet en lysdiode lygte, der er bygget til at kaste lyset langt. Og det gør den!

I min lille test kastede den lyset 200 meter, og og ikke bare en lille smule lys, den er faktisk brugbar på den lange afstand.
Lygten er 13 cm lang og vejer 170 gram inkl batteri, og har modelbetegnelsen Eagle Far Projection Light.Der er to grunde til at den kan kaste lyset så langt. Den ene er at selve lysdioden er special fremstillet af Sunlite, og giver 300 lumens fra sig. Til sammenligning giver en Maglite med 6 D-celler "kun" 160 lumens. Det er altså en heftig lille lyskilde de har fået lavet! Den anden grund er at lysdioden er placeret i en meget dyb og blank reflektor, som samler næsten alt lyset fra dioden og sender det ud i en tæt stråle.Lygten har en kontakt på siden der aktiverer lygtens standard indstilling der giver 200 lumens.

For at aktivere lygtens 300 lumens "turbo" indstilling kan man enten holde en trykknap inde i lygtens ende, eller stramme batteri dækslet til.Lygten er genopladelig, der sidder et ladestik på siden af lygten, og der følger en lille lader med.Man skal være opmærksom på at laderen har amerikansk stik. Den kan dog sagtens køre på vores netspænding, man skal blot bruge en stikadaptor. Det tager ca 3 timer at lade den op, og så kan den lyse i omkring en time på turbo indstillingen. Den bruger et specielt lithiumbatteri, lavet af Sunlite.Skulle det blive slidt efter mange opladninger, kan et nyt købes hos Sunlite.
Sammen med lygten får man udover laderen, et bæltehylster og en håndledsrem med.
På trods af at der sidder et ladestik i lygten, så lover Sunlite at lygten godt kan tåle vand, så man skal ikke være nervøs for bruge den i regnvejr :o)

Jeg syntes det er en super lygte! Dog er den næsten for kraftig til lyse ting op der er tæt på, man bliver faktisk lidt blændet af genskæret, så kraftig er den. Men til at lyse ting op på afstand, finder man nok ikke bedre lygte i samme størrelse.

Mere info om Eagle lygten hos www.powerledlighting.com


Lørdag d. 24 januar 2009 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: