Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Historisk, klassisk og eksklusive barberprodukter


Kategori: Mellem mænd

Truefitt & Hill er grundlagt i London for mere end to århundreder siden, og er anerkendt af Guinness Book of World Records i år 2000, som den ældste Barbershop i verden.

Truefitt & Hill er grundlagt i London for mere end to århundreder siden, og er anerkendt af Guinness Book of World Records i år 2000, som den ældste Barbershop i verden. Truefitt & Hill er ikke kun nævnt i værker af Thackeray, Charles Dickens, Oscar Wilde og andre litterære giganter, men deres produkter er også fundet blandt kulturgenstande der er bjærget fra vraget af Titanic og nu er udstillet blandt de øvrige effekter fra det forulykkede skib.

Truefitt & Hill har ikke blot en lang historie bag sig, men også mange kendte og celebre personligheder har brugt og bruger produktet. Du kan starte med de britiske monarker fra kong George III til HKH prins Charles og videre til Sir Winston Churchill, John Wayne, Frank Sinatra og op til nuværende kendisser som rockstjernen Lenny Kravitz, Sir Paul Mc´Cartney, Leonardo Di Caprio og Michael Schumacher. Ikke dårligt selskab at være i.!Truefitt & Hill´s produktprogram til gentlemen omfatter verdens fineste barbercreme, aftershaves, cologne, hårplejemidler, shampoo, sæber og alle er omhyggeligt blandet med naturlige dufte.
De fremstiller også andet lækkert tilbehør i højeste kvalitet, såsom barberkoste, barberskraber, manicure sæt, toilettasker, rejsetasker og eksklusive læder etuier til cigar og vine.Truefitt & Hill´s hovedbutik er beliggende på 71 St. James Street, et af de mest eksklusive områder i London. Truefitt & Hill er også rykket til Nordamerika, hvor de findes i Chicagos fornemme Magnificent Mile , og i Torontos velkendte Scotia Plaza samt i Las Vegas i Forum Shops på Caesars Palace.

Med mere end 200 års tradition og erfaring vil Truefitt & Hill fortsætte med at udvikle fantastiske plejeprodukter til gentlemen, hvor der kræses for detaljen.

Som en Truefitt & Hill gentleman er du parat til at udfordre verden!

Se Truefitt & Hill´s officielle website

Gentlemens Bazaar forhandler Truefitt & Hill i Danmark


Tirsdag d. 13 januar 2009 af: Jim Bjerre Andersen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: