Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Nye ure fra Jullou


Kategori: Gadgets

Nyt dansk urmærke i høj kvalitet
Den 20. november blev et nyt dansk urmærke lanceret med et brag! Navnet er Jullou og bag det ligger en mangeårig passion for ure. Jullou urene er kendetegnet ved at være store og flotte ure, af meget høj kvalitet, der med unikke og eksklusive detaljer spreder glæde hver gang man kigger på dem.

“Dansk design har, både herhjemme og i udlandet, igennem mange år været kendt for et stram minimalistisk udtryk, men med Jullou vil vi vise, at dansk design også kan være design med extravagante detaljer og spændende løsninger” udtaler adm. dir. Nicolaj Skannerup.

“Vores pris- og kvalitetsfilosofi er, at vi vil lave ure i meget høj kvalitet til lave priser. Vores dyreste damemodel koster kr. 3.995,-. Den har 70 VVS Top Wesselton diamanter indfattet i urkassen som er i guldlegering, schweizisk urværk med kronograf og perlemorsskive! Vores billigste herremodel har schweizisk urværk, 20 VVS TW diamanter og koster kr. 1.495,-. Disse enestående priser opnåes ved, at vi ikke bruger agenter eller mellemhandlere, men selv designer urene og får dem direkte produceret. Yderligere kan vi ved at sælge dem online give den del af avancen, en forhandler normalt skulle have, direkte videre til kunden. Det drejer sig om 30-40%”.

Som noget helt specielt – også taget priserne i betragtning – bliver alle ure samlet og testet i et lufttæt rum, som er samme fremgangsmåde som ved f.eks. Rolex. Det er med til at sikre, at der ikke kommer skidt og støv ind når uret samles, og Jullou sikrer derved, at kunden kan nyde sit ur mange år frem i tiden.


Hele Jullou kollektionen kan ses og købes på
www.jullou.dk


Onsdag d. 17 december 2008 af: Michael Madsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: