Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Vis dine digitale billeder frem


Kategori: Gadgets

Med en digital billedramme kan du vise alle dine favorit billeder frem, uden at bruge computeren.
Vi har vist allesammen en ordentlig bunke digitale fotos liggende på computeren, som vi ser på alt for sjældent.Med en digital billedramme kan man flytte billederne ind i stuen eller kontoret, uden at man behøver at have en computer tændt hele tiden. Den ramme jeg har prøvet hedder Meos, og er en 10" ramme, med 1 GB indbygget hukommelse. Udover den indbyggede hukommelse har den USB indgang og kortlæser for Compact Flash, XD kort, SD kort m. m.Den har to små indbyggede højttalere, samt blåt diodelys i rammen. Bryder man sig ikke om diodelyset, må man hellere vælge en anden model ;-)Rammen kan både vise billeder, film og spille MP3 musik. Fronten kan udskiftes, og udover den sort/hvide front, følger der en sort, en sølvmetallic og en lyserød front med.
Opløsningen på skærmen er på 800x600, det er altså ikke en widescreen ramme. Det er noget man skal tænke på når man køber en ramme, nemlig at højde/bredde forholdet helst skal passe med de billeder man har tænkt sig at vise flest af. Den kan dog også sagtens vise widescreen billeder, dog med sorte bjælker øverst og nederst i billedet.Rammen styres enten med den medfølgende fjernbetjening, eller med denne række knapper der sidder i toppen af rammen.Rammen hører ikke til blandt de dyreste 10" rammer, men den opfylder sit formål ganske glimrende. Man kan få rammer i mange størrelser, men med mindre man skal betragte den meget tæt på, vil jeg helt klart anbefale en 10" ramme, eller større hvis man har pladsen til det.

Rammen er venligst sponseret af www.wedodigital.co.uk , hvor de har rammer i mange prisklasser. Dog skal man være opmærksom på at bestille dem med europæisk stikprop, ellers bliver de leveret med engelsk stik.


Tirsdag d. 16 december 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: