Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Kom Fudge i dit hår


Kategori: Krop og velvære

Fudge er et australsk firma der laver hårstyling produkter i en super kvalitet
Fudge styling laver en stor serie hårprodukter, jeg har prøvet 4 af dem.

Fudge Hair Putty er en slags voks/gele med en creme-agtig konsistens. Den er meget let at fordele i håret, og har et medium hold. Den er god til lidt længere hår, der skal have lidt volume, eller til at få styr på fint og "flyvsk" hår Den virker især godt hvis den kommer i let fugtigt hår, som bliver føntørret bagefter. Den klæber ikke hårstråene sammen, men giver dem et "usynligt" hold.

Fudge Hair Shaper virker som samme type som putty, dog har den et noget kraftigere hold, så man virkeligt kan forme sin frisure som det passer en. Den er god til at styre kort hår, eller lave en mere ekstrem frisure. Igen klæber den stort set ikke hårstråene sammen, men det giver frisuren et kraftigt hold.

Fudge Matte Hed , er en mat voks med kraftigt hold. Den kommer i en smart pumpeflaske, der gør det nemt at dosere den rette mængde. Voksen er forholdsvis cremet, så den fordeles nemt i hænderne inden man skal skynde sig at komme den i håret. Her føles det som om den trækker ind i håret, og giver det et godt hold, samtidigt med at det giver håret noget struktur ved at samle hårstråene lidt sammen i totter. Rigtig lækker voks at arbejde med.

Fudge Unleaded Cement er en pumpe hårspray med ekstremt hold! Nogle få pust, og man er sikker på at frisuren holder hele dagen. Den gør ikke håret fedtet, og det føles heller ikke specielt stift, men den holder håret i den frisure man har sat det i. Den kan enten bruges som det eneste produkt i håret, eller man kan give det et par pust som afslutning, så er man sikker på at frisuren holder hele natten med ;-)

Fælles for Fudges produkter er at de holder til lidt af hvert, støvregn, varme og blæst får ikke ødelagt frisuren, men de er tilgengæld meget nemme at vaske ud med almindelig shampoo. Fudges produkter får min anbefaling :-)

Fudge kan købes hos www.billigvoks.dk - Frisørsalon produkter, til lave priser.


Tirsdag d. 2 december 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: