Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Bezzerwizzer, paratviden krydret med taktik


Kategori: Gadgets

Bezzerwizzer er kommet i en kompakt udgave, med 3000 nye spørgsmål.
Bezzerwizzer er spillet der handler om at have en god paratviden, samt at kende sine modspilleres svage sider. Til forskel fra almindelige spørgsmål/svar spil, har taktik også en stor betydning, man kan nemlig bytte sin spørgsmålskategori med andres spørgsmålskategorier.

Der er 20 kategorier i spillet, og man trækker hver en kategoribrik i hver runde som man lægger på bordet med bagsiden op. Den første spiller kan så vælge at svare på sit spørgsmål, eller vælge at bytte det med en anden spillers spørgsmål. Det har alle spillere lov til en gang i hver omgang. Så hvis man får en kategori man ikke er stærk i, kan man så bytte den med en af de andres (skjulte) kategoribrikker, og håbe at den er bedre, samt at spilleren man bytter med er dårlig i den kategori spilleren nu har fået ;-)

Et rigtigt svar giver 3 point, et forkert giver 0. Når spørgsmålet er blevet stillet man kan bruge sin Bezzerwizzer brik, som hver spiller har en af. Hvis man råber Bezzerwizzer inden spørgsmålet er stillet kan man vinde to point hvis man svarer rigtigt. Bruger man sin Bezzerwizzer efter spørgsmålet er stillet, kan man vinde et point. Men hvis den som har turen, svarer rigtigt, så får den der har brugt sin Bezzerwizzer ingen point. Hvis den der har brugt Bezzerwizzer svarer forkert, går pointene (1 eller 2) til den spiller hvis tur det var, også selvom denne har svaret forkert. Når alle deltagere har svaret på et spørgsmål, startes der forfra. Den der først får 20 point har vundet. Det lyder måske lidt indviklet, men efter et par spil, så er det ganske nemt, og rigtigt sjovt :-)Har man allerede det originale Bezzerwizzer (som vi har skrevet om HER ) kan Bezzerwizzer kompakt's spørgsmål også bruges sammen med det, så man har 3000 ekstra spørgsmål.
Bezzerwizzer er et super godt spil, der sætter gang i hjernecellerne :-)

Mere info hos www.BEZZERWIZZER.dk


Torsdag d. 13 november 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: