Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Cabello - Hair Design


Kategori: Krop og velvære

Løbet tør for idéer til julegaver? Giv din kæreste en helt ny oplevelse og et kæmpe smil på læben med hair extensions og en make over af denne fantastiske frisør på Islands Brygge
Hvis du allerede nu ved, at du kommer til at rende panisk rundt de sidste dage op til jul, og føler dig helt tom for idéer til årets julegaveindkøb, kan et af årets bedste julegavetips være indenfor rækkevidde på de følgende linier. Mangler du den perfekte gave, der fortæller netop din kæreste at hun er dejlig og at du vil det bedste for hende, kan løsningen være at give hende et personligt gavekort. Et gavekort der viser, at du har tanke og god mening bag, og vups bliver det vendt til den mest fantastiske gave du kan give. Mange kvinder ønsker sig ofte at de havde længere hår, eller kan have brug for en forandring. Især her i vintermånederne hvor vejret er trist, og huden er bleg.
Extensions, altså ”kunstigt” hår sat på ens eget med forskellige metoder, er den perfekte løsning, og jeg garanterer at hun kommer til at elske det. Hvorfor? Fordi jeg selv netop har fået det lavet, og er fantastisk glad for det. Håret blev sat på i en lille, rigtigt hyggelig frisørsalon ved navn ”Cabello” på Islands Brygge i København.Ejeren er Malene Jakobsen, som selv står dernede hver dag og klipper, farver, forlænger hår og sminker. Hendes lokaler er farverige, og sætter én i godt humør ligesom hun selv gør. Så snart man træder ned i den stilrene butik, bliver man mødt med et kæmpe smil af den lille, friske kvinde, og spurgt om man vil have café latte, vand eller et stykke chokolade. Malene er glad for sine kunder og dét kan mærkes. Og det gør det endnu bedre, at hun er meget dygtig, har en fantastisk sikker hånd og kan lide at klippe. Hendes eget hår klipper hun selv (!) og elsker at eksperimentere med sin make-up, som hun også sælger i butikken.

Cabello kalder sig selv for en ”grøn” frisørsalon. Det vil sige, at Malene går efter de reneste og om muligt økologiske produkter. Derfor er hendes make-up naturligvis økologisk, og dermed også god hvis man har følsom hud. Man kan desværre ikke kalde hårfave ”økologisk” da certificeringen rummer nogle krav, men Malene har udvalgt de mest miljøvenlige og skånsomme hårfarver, der heller ikke farver huden, men kun skånsomt farver hårstrået, naturligvis uden ammoniak.
Malene kan ALT (mere eller mindre). Så om kæresten vil ha’ extensions, en helt ny hårfarve farvet med ordentlige produkter, farvning/retning af bryn eller en håropsætning kan hun klare det. Og give en fantastisk oplevelse samtidig. Cabello kan udstede flotte gavekort, der er parat til at blive lagt under træet. Og for at gøre det hele endnu nemmere, er det muligt at bestille tid direkte fra Cabello’s hjemmeside. Billedeksemplerne er af mig. Det første billede er af mig, før Malene har haft fingerne i mig, på det næste har hun farvet min hår i en mørk, kastaniebrun farve, og på det sidste kan man se det færdige resultat med extensions. Sikken forandring! Malene er en kvinde der lige kan give oplevelsen dén tand ekstra, så man går ud af hendes salon med et smil på læben og fornyet energi. Og et sted man kommer tilbage til, bare for at opleve frisørmagien én gang til.Cabello - Hair Design
Gunløgsgade 19 kld.
2300 København S
Tlf.: 32127003
e-mail: info@cabello.dk

www.cabello.dk


Tirsdag d. 11 november 2008 af: Sandra Skriver

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: