Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Woodstock Bourbon & Cola


Kategori: Mad og drikke

Spids ørerne og fugt læberne! En ny drink for både gentlemen og players er kommet til Danmark og ud til barerne.
Der var engang i sommeren 2008, hvor et værdigt alternativ til især øl og ”Breezers” kom til Danmark. Woodstock hed den. Det var en blanding af cola og Bourbon lagret i mindst 2 år på amerikansk hvideg. Den var færdigblandet og lige til at gå til, enten på flaske eller dåse og med en afstemt alkoholprocent på 5%.


Undertegnede har smagt denne klassiske mandedrik i sin opdaterede form, og kunne også virkelig godt lide den. Måske har du allerede været så heldig at smage Woodstock, eller været i nærheden af en promotion for den, for med Woodstock følger også flotte piger. Det var af én af dem, jeg blev tilbudt en smagsprøve, og dét kan man jo - selv som pige - ikke sige nej til.

Importørene af Woodstock, med Thomas Gents i front, er fremme i skoene, og har sponsoreret en hel række events hen over sommeren, bl.a.var de sponsor da Ice Cube og Suspekt gav en fantastisk koncert i KB Hallen, og var også til stede som officiel sponsor, da samme sted husede dette års Sex- og Erotikmesse.
Ja, Woodstock rimer på frækt. Og så smager den faktisk virkeligt meget bedre, end den samme drink du kan bestille hos bartenderen. Hos Woodstock er du sikker på, ikke at blive snydt med fesne centilitermål og nærrige bartendere - i den klassiske Woodstock er det altid 5%.


Woodstock kommer oprindeligt fra Australien, og grunden til at vi nu har mulighed for at købe den i Danmark, er fordi Gents Import rykkede i nogle tråde. Gents Imports udgøres af seks ildsjæle, som indenfor hver deres område kæmper for at sikre de bedste rammer for samarbejdet med kunder, samt at være initiativtagere for uforglemmelige oplevelser. "Lille og hurtig, frem for stor og tung" er det ordsprog importen sætter sin lid til, som den nye opkomling på et etableret marked hvor de virkelig ønsker at gøre en forskel.

Woodstock Bourbon og Cola kommer både i en retro 330 ml. flaske og som dåse med 440 ml. Drinken henvender sig til en bred, men mere moden målgruppe end traditionelle RTD (Ready-To-Drink) produkter på det danske marked. Dette kommer til udtryk ikke blot i smagen, men også generelt på produktets anderledes udseende. Et friskt og markedsudvidende alternativ på et marked, som efterhånden også trængte til noget nyt.

Der er masser af muligheder for at lære nyt om Woodstock og importøren bag på nettet: www.gentsimports.dk På www.facebook.com, søg på både ”Gents Imports”, som er den danske side og ”Woodstock Bourbon og Cola”, den internationale side.

Kommende Events direkte taget fra Woodstocks hjemmeside:

14.11.08
L.O.C på Golddigger i Hillerød


L.O.C gæster det største diskotek i Hillerød, og Woodstock er selvfølgelig med, både i den fri bar og på gulvet, ingen kan vide sig sikre ;O).

14.11.08
PURPLE på Park!


Nyt kæmpe tiltag i København! Purple søger i samarbejde med Woodstock, at skabe et lækkert alternativ efter fredagsbarerne lukker. Med studievenlige priser, billig indgang og masser af festglade mennesker, løfter vi helt sikkert taget på Park!

22.11.08
Peppers, Nykøping!


For det lidt modne puplikum søsætter vi fest på Peppers med søde piger, kampagnepriser, små Gimmicks og selvfølgelig vores feststemte eventcrew!

28-29.11.08
Code i København!


Et af Københavns hippeste steder

Woodstock skyder super fed fest af over to dage, med liveperformance, lækker oppyntning, partycrew, konkurrencer, gimmicks, ja alt hvad hjertet kan begære!

Torsdag d. 6 november 2008 af: Sandra Skriver

Del denne historie på facebook

#1 (af 4 kommentarer)
06-11-08 18:04:26
Lars O

Kommentarer: 4

Det lyder meget interessant. Det er jo altid rart med et lidt mere maskulint alternativ til de søde breezere ;-)
#2 (af 4 kommentarer)
11-11-08 01:48:32
Gentleman23

Kommentarer: 3

Ser super godt ud! endelig en ny drik/drink man(d) kan bruge til noget!!
Er der nogle der ved mere om hvor man kan få dem henne - barer/steder?

#3 (af 4 kommentarer)
14-11-08 02:14:13
Gentleman23

Kommentarer: 3

Hey... Man kan få den rundt om i Kbh. og provinser i Danmark! Produktet er først på vej frem, så er stadig relativt få steder man kan få den!?
Ved at Southern Cross pub, LA Bar, Park, The Rock og flere har den allerede...:)

Er et super lækkert alternativ til de andre udbud idag!
#4 (af 4 kommentarer)
14-11-08 02:15:30
Gentleman23

Kommentarer: 3

Har lige fået update fra direkte kilder.....;)
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: