Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Billigt webcam der kan se i mørke


Kategori: Gadgets

NightCam 2 fra Sandberg er et webcam med en fornuftig billedkvalitet og så kan det et smart trick
Typisk så går man udenom de helt billige webcams hvis man står og skal bruge et. Man tror ikke billedkvaliteten er god, og det er som regel noget plastik skrammel.
Men, Sandbergs NightCam2 (vejl pris 199,-) har en overraskende god billed kvalitet, og er ikke lavet i plastik, men har et rigtigt metalhus, i noget der har en grå chrom-agtigt overflade.

Det kan optage video i flydende kvalitet i 640x480. Det smarte ved det er, at det kan se i totalt mørke!
Rundt om linsen (som forøvrigt er lavet i rigtigt glas, og ikke billigt plastik) sidder der 6 infrarøde lysdioder, der tænder når det bliver mørkt.

De lyser så området op et par meter foran kameraet, med usynligt infrarødt lys, som kameraet kan opfange. Godt nok forsvinder farverne, men det en fed feature i et
billigt webcam. Fordi at kameraet kan opfange infrarødt lys (noget som mange andre kameraet bevidst blokere for) så kan farverne godt være lidt overraskende ind i mellem under normalt lys. F.eks. kan en tilsyneladende sort bomuldstrøje se lyseblå ud på skærmen. Det er ikke alle farver der bliver lavet om, kun nogle få materialer, og der er bomuld åbenbart en af dem ;-) Men til 199,- er det et super godt kamera.Lørdag d. 13 september 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: