Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Tag dit Hi-Fi i lommen


Kategori: Gadgets

Cowon er måske et ukendt mærke for de fleste, men de laver små musik afspillere med en fantastisk lydkvalitet. Jeg vil her skrive om den model der hedder iAudio 7
iAudio 7 er en forholdsvis lille musik afspiller (3,5 x 7,5 x 2 cm). Jeg skriver musik afspiller fordi den spiller meget andet end MP3, f.eks. FLAC (tabsfri komprimering) AAC, WAV med mere.

iAudio 7 har en lille flot farveskærm på venstre side, og højre side sidder der 3 touch-knapper. Den ene touch-knap er en aflang knap, hvor man kommer hurtigt igennem menuer og musik-lister ved at køre fingeren langs knappen.Udover touch-knapperne er der 3 almindelige knapper (volumen op/ned og menu) og en power/hold kontakt langs toppen af afspilleren.

iAudio udskiller sig fra konkurrenterne på lydkvaliteten. Den er simpelthen super! Og så kan den justeres ind til at passe din personlige smag, med bl.a. equalizer og bassboost hvis man syntes det er nødvendigt. Sætter man iAudio 7 sammen med et par hovedtelefoner i god kvalitet, f.eks. Shure SE310 så har man noget lomme hi-fi der sparker r*v :-)
Et andet punkt hvor iAudio skiller sig ud, er batteri levetiden. Den spiller omkring 50 timer på en opladning!
Den kan også vise billeder og afspille video, men det er efter min meninge mere en gimmic end en brugbar feature, da skærmen kun er på 1,3".

iAudio 7 har også indbygget FM radio, indgang til ekstern mikrofon og indbygget mikrofon så man kan bruge den som diktafon. Kobler man den til computeren (med et standard USB
stik) uden at installere nogle drivere så dukker den op som et eksternt drev i stifinderen. Nemt og smart :-)iAudio 7 fåes i 4, 8 og 16 GB. Pris forskellen er ikke voldsom, og plads kan man aldrig få for meget af (især ikke når man bruger FLAC) så køb den største udgave.

iAudio 7 kan købes til en god pris hos www.ICEware.be


Onsdag d. 10 september 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: