Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3843 har stemt.

Pas på din bagage over Atlanten


Kategori: Gadgets

Når du flyver til eller fra USA må din kuffert ikke være låst. Men en TSA godkendt lås eller kuffert rem holder alligevel pilfingre ude af din bagage.
Hvis din kuffert er låst på en flyvning til eller fra USA, har transport sikkerheds bureauet (TSA) lov til at bryde den op, hvis de har lyst til at undersøge indholdet. Det kan nemt betyde at du får en dyr kuffert ødelagt. Det bliver derfor anbefalet at man ikke låser sin kuffert. Men er du ligesom jeg, så har du ikke lyst til at en evt. skummel bagage medarbejder eller andre har mulighed for enten at tage noget fra kufferten, eller lægge noget smuglergods i den.Det kan man undgå ved at bruge en TSA godkendt lås eller kuffert rem. At noget er TSA godkendt betyder at TSA kan låse det op med en systemnøgle, uden at ødelægge noget, og låse det igen når en evt. undersøgelse af bagagen er færdig. Jeg har brugt nogle kuffert remme fra PacSafe der hedder StrapSafe 100 TSA.Det er en kraftig rem med en 3 cifret kodelås, som samtidigt kan låses op med en TSA nøgle.Remmen er lang nok til at nå rundt om selv de største kufferter. Remmen er sort/orange stribet, og selve låsen er lavet i kraftigt plastik. Selvom låsen er af plastik, så kom den igennem rejsen uden nogle skrammer (selvom lufthavne ikke just er kendt for at behandle kufferter forsigtigt).

StrapSafe er også praktisk som en ekstra sikkerhed hvis man f.eks. efterlader kufferten på et hotel uden opsyn. StrapSafe fungere bedst på hårde kufferter, men kan også sagtens bruges på bløde kufferter. Dog er den ikke optimal på kufferter med lynlås lukning, da man kan liste lynlåsen op og komme til indholdet af kufferten, selvom StrapSafe holder den lukket.StrapSafe kan købes hos www.Campstore.dk


Torsdag d. 4 september 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: