Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Hold øje med dit hus når du ikke er hjemme


Kategori: Gadgets

Med et webkamera med indbygget webserver, kræver det kun en browser for at se hvad der foregår
Et webkamera er en smart måde at sende billeder ud på nettet, men det kræver at der er en computer tændt som kan modtage billederne fra kameraet og sende dem videre ud på nettet, og det er ikke altid praktisk at have sin computer tændt 24 timer i døgnet, bare for at sende billeder ud på internettet.

Dette kamera har indbygget webserver, og trådløst netværk (og også netværk via almindeligt kabel) så det kræver i princippet kun lidt strøm, og så kan man se billederne fra kameraet hvor som helst i verden.Dog kræver det lidt opsætning af adgang til det trådløse netværk, plus at der ofte lige skal ændres lidt i opsætning af ens netværk for at tilgå kameraet "udefra". Men når det først er gjort en gang for alle, så virker det bare!

Det der gør det her kamera ekstra smart, er at der er to motorer indbygget i kameraet, så man kan dreje kameraet og vippe det op og ned, bare ved at klikke på nogle knapper i internet browseren.

Billedkvaliteten er helt okay, men som de fleste webkameraer, kræver det noget lys for at tage billeder uden for meget "grums" i. Det kan tage billeder, og optage video (dog uden lyd), op til en opløsning på 640 x 480.

Bruger man det medfølgende software (som dog skal køre på en computer), så kan man bl.a. automatisk optage video hvis der er bevægelse foran kameraet, og overvåge mere end et kamera ad gangen.

Det smarte kamera kan købes hos www.Boligalarmer.dk .


Søndag d. 17 august 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: