Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Discovery 925 – Lækkert Headset fra Plantronics


Kategori: Gadgets

Nok om mine fordomme. – Dette nye headset er i et super lækkert, og neutralt design. Det er lille og let faktisk vejer det kun 8 gram.
Jeg har altid gået i en lang bue om headsets. Først og fremmest grundet de ofte er lidt klumpede, men også grundet at mange af de personer jeg ser med headsets i gadebilledet, ikke lige er den type, jeg ønsker at identificere mig med. Denne type personer vil have store tydelige headsets, gerne med en stor elastik omkring så de kan gå med det konstant, og skulle der være nogen, der ikke havde set det kan man jo altid bare tale lidt højere i det.Nok om mine fordomme. – Dette nye headset er i et super lækkert, og neutralt design. Det er lille og let faktisk vejer det kun 8 gram. Nu har jeg ikke prøvet et hav af andre headsets, men tænker at der er mange, der kan være lidt besværlige at sætte i øret i en ruf. Dette er ikke tilfældet med Discovery 925, der er rigelig tid til at få det op af lommen og sætte det korrekt når telefonen ringer, og det sidder endda rigtigt godt, man ligger efter kort tid ikke mærke til at man har det på.

3 størrelser ørepropper.

En vigtig ting der er tænkt ved Discovery 925 er forskellen på folks forskelligheder. Den kommer med 3 størrelser af ørepropper. Jeg har personligt svært ved at bruge mange høretelefoner m.m. grundet problemer ved at få dem sat fast. Det er absolut ikke noget problem i dette tilfælde. Man kan skræddersy dette headset præcis som man ønsker det.Yderligere skriver fabrikanten.

Lyd med X-factor

Lyd-mæssigt får brugeren det ypperste indenfor støj-reducering. AudioIQ® teknologien tilpasser automatisk lydstyrken til omgivelserne, så brugeren kan høre og blive hørt, når der foretages et opkald. Sætter brugeren sig f.eks. ind i bilen og kører af sted under et kald, justerer headsettet lydstyrken helt automatisk, så den passer til den øgede støj.

Det elegante VFrame™ design ser ikke bare godt ud, det forbedrer også samtalekvaliteten. Det er designet til at følge ansigtets konturer og bringer mikrofonen tættere på munden.

Mange lækre funktionaliteter

Discovery 925 er et funktionelt headset med mange detaljer. Headsettet har Multipoint-teknologi, som giver mulighed for at bruge headsettet til to forskellige mobiltelefoner samtidig. Lige meget hvilken telefon der ringer, svarer du blot med et enkelt tryk på headsettet.

Oplad headsettet på farten med det eksklusive ladeetui i læder, som indeholder et integreret genopladeligt batteri. Brugeren behøver derfor ikke at finde en stikkontakt eller PC, hver gang headsettet skal oplades. Ladeetuiet giver nemlig brugeren op til 3 dages ekstra standbytid.


Jeg kan klart anbefale Discovery 925

Se mere info og forhandlere her! .

Onsdag d. 6 august 2008 af: Michael Madsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: