Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Hold grejet tørt!


Kategori: Blandede

Hvis du er udendørsmenneske, så ved du også hvor vigtigt det er at kunne holde sine ting tørre. Plastikposer holder ikke til så meget, men det gør Dry Sacks!
Hvis du er typen der tager på rygsæktur, fisketur, ror havkajak, eller bare er meget udendørs, så ved du også hvor vigtigt det er at skiftetøjet og soveposen med mere, er tørt når det skal bruges.

Plastikposer holder ikke til meget før der er hul i dem, og så kan vandet komme ind hvis uheldet er ude.

Løsningen hedder Dry Sacks. Dry Sacks er vandtætte poser lavet i solid nylon.


De har kraftige plastik øjer, så man kan binde dem fast på rygsækken, eller i kajakken, eller hvor man nu måtte have brug for disse smarte poser.De lukkes ved at rulle åbningen stramt og uden folder, mindst 3 gange, og så lukke spændet.Materialet de er lavet af kan tåle en del, så man skal ikke være bange for at proppe dem ned i kajakken eller kanoen, eller have dem siddende uden på vandrerygsækken, for der skal meget til for at rive hul på dem.

For at få evt. overskydende luft ud af posen, så den fylder så lidt så mulig i oppakningen, er der en ventil man kan åbne, og presse luften ud af. Ventilen kan også bruges til at fylde ekstra luft i posen, hvis den skal kunne flyde hvis den ryger i vandet.

Poserne fås i størrelser fra 5 liter til 50 liter. 15 liter posen (gul) har en god størrelse til soveposen, mens 25 liter posen (rød) kan indeholde ret meget skiftetøj eller andet vigtigt grej.Dry Sacks kan købes hos www.Campstore.dk


Søndag d. 10 august 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: