Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Få bragt det gode øl lige til døren #2


Kategori: Mad og drikke

Bestil en kasse blandede rigtige mandøl på nettet, og få dem bragt direkte til din dør og imponér vennerne.
Denne gang vil jeg skrive om en særlig samling øl der er blev sammensat af A World Of Beer (www.awob.dk ) efter undertegnedes smag, specielt til Bossman's læsere. Der er tale om kraftfulde, voldsomme øl, både i smag og styrke. Kassen indeholder to flasker af hver øl, som jeg vil beskrive her:Mikkeller Black

Vild og voldsom, er det første der faldt mig ind da jeg smagte Danmarks stærkeste øl, på hele 17,5%! Der er tale om en stout af de rigtigt kraftige, med god malt og humlesmag. En helt fantastisk oplevelse. Og jeg er sikker på at øllet vil udvikle sig positivt efter et par år på hylden (hvis man da har viljestyrke nok til at lade den stå) Med årene vil den udvikle en mere kompleks smag, hen mod det portvinsagtige. Nyd den nu, eller start din ølsamling med denne unikke øl.

Blå Chimay

Den gode belgiske klosterøl som mange har smagt, og som er en af mine mange favoritter. Den smager typisk belgisk, med smag af bl.a. mørk kandis og frugt, godt afbalanceret med humlebitterhed og alkohol.

Rochefort 10

Top kvalitet belgisk øl. God smag hvor der bl.a. kan anes blommer, rosiner og bær. Stærk, vinøs øl der dog er forholdsvis let drikkelig. En god nippe-øl :-)

Samuel Smiths Imperial Stout

En lidt mildere stout, der er fortrinlig til vinter-mad. Den har en chokolade-agtig smag, med en let maltet duft, med en lidt alkoholisk eftersmag. Den er er ikke så kraftig og voldsom som mange andre stouter. En god begynder-stout ;-)

Brøckhouse Epic Stout

Med denne øl ville Brøckhouse komme mere af alting i øllet, for at lave den kraftigste stout i deres sortiment. Det er en god og kraftig stout, næsten tyktflydende i munden med en smag af kaffe og chokolade, og en bitter-brændt eftersmag.

Meantime Coffee porter

Her har vi en helt anderledes øl. Det er en porter der er kulsort. Den er mild i smagen, let bitter til at starte med, men glider hurtigt over i en god sødlig kaffesmag. Har en herlig eftersmag (hvis man kan lide kaffe) ;-)


Raasted Imperial Stout

Det her er en super god dansk stout, med stor mundfylde og kraftig smag. Den smager lidt af ristede kaffebønner, malt, og med en god humlebitterhed til at balancere det ud. En god oplevelse.


Schlenkerla Rauchbier

Her er en pudsig flaske. Det er en røg-øl, og det er ikke uden grund den har fået det navn ;-) Den ser flot ud i glasset, pæn rød farve, med fint hvidt skum. Den smager kraftigt af røg, især eftersmagen. Den har en lav bitterhed, og er lidt sødlig i smagen. Den smager faktisk lidt som røget makrel dufter ;-)Kassen kan bestilles hos www.AWorldOfBeer.dk (direkte link HER ) som udover de beskrevne øl, har MANGE flere flasker i deres sortiment.
Med dette øl sortiment, kan du f.eks. holde en ølsmagning for vennerne, de sent glemmer.


Tirsdag d. 29 juli 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

#1 (af 4 kommentarer)
30-07-08 11:20:51
Henrik

Kommentarer: 14

Rigtig god artikel - jeg får helt lyst til at smage flere af øllene :)
#2 (af 4 kommentarer)
31-07-08 00:46:59
kongknabe

Kommentarer: 2

Også mig... Rochefort er i forvejen en af mine favoritter, men flere af de andre har jeg heller ikke smagt.. endnu :D
#3 (af 4 kommentarer)
31-07-08 11:29:05
Lars O

Kommentarer: 4

Det var også en nydelse at skrive artiklen ;-)
#4 (af 4 kommentarer)
31-07-08 23:19:30
kongknabe

Kommentarer: 2

Der er i øvrigt ufattelig få stavefejl, den første øls procenter taget i betragtning :D
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: