Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Kom ind i kampen Mand !


Kategori: Krop og velvære

Kære danske mand - Tør du godt indrømme at du lever lidt for gennemsnitligt og kunne udnytte dit potientale langt bedre, så læs artiklen og kom videre i dit liv nu med det samme
Hvordan er den danske mands generelle selvbillede idag? Drukner han i bæreseler og nettoposer, når familien gør sine indkøb og har han slået maskuliniteten fra i håb om at få lidt fred senere på aftenen? Ja spørgsmålene trænger sig på i mit hovede, når jeg går rundt og anskuer folk og fæ i bybilledet.Som uddannet coach er det blevet min mission, at gøre folk og især manden opmærksom på, at de har et valg om at vælge sig selv til eller fra. Forbavsende mange lever "bevidstløst" på hverdagsrutinen. Stressen, panodilerne, parkonflikterne og overarbejdet betragtes nærmest som selvfølgelige ingredienser i den almindelige moderne mands tilværelse. Drømmene som han havde engang, ham den danske mand, de ligger og gemmer sig langt nede i underbevidstheden.

Hey mand hvis du VIRKELIG gerne vil være en lykkelig mand, bliver du nødt til at stoppe op og give dig tid til, at spørge dig selv:

1) Hvad gør mig lykkelig ligenu ?

2) Hvad vil jeg VIRKELIG gerne og hvad vil det give mig, hvis jeg opnåede det ?I coaching er det coachens fornemmeste opgave, at hjælpe klienten hen imod, at han bliver den bedste udgave af sig selv. Som klient hos en coach vil man blive opmærksom på sine hæmmende mønstre, som afstedkommer at man aldrig rigtig opnår det som man virkelig gerne vil. Den energi og glæde, der automatisk opstår når et mønster brydes hos en klient, er en grundsten til en "ny" tilværelse hos klienten. Han bliver nu i stand til at kigge mod nye horisonter på en langt mere positiv og energifyldt måde. nu er det bare et spørgsmål om at tage beslutningen, hvis han derefter eksempelvis gerne vil løbe et marathon, finde drømmejobbet, finde KVINDEN, blive sund og få en stærk krop og psyke. Der er mange mål og drømme derude i det ganske land. Jeg kan mærke og høre på mænd, når de er samlet i diverse fællesskaber, hvor der er god plads til dem, så kommer de små pip ud mellem ribbenene om, hvad den danske mand VIRKELIG går og drømmer om. Og nej jeg er ikke ude i et ærinde om, som en omvendt Hanne Vibeké Holst, at give kvinden skylden for, at manden ikke udlever sine indre drømme og måske kun er gennemsnitlig lykkelig idag. Hvis han ikke er trådt ind på scenen i sin egen tilværelse og lever i overensstemmelse med sine egne værdier, er han sin egen største forhindring.

Derfor kære mand, dette er mit opråb til dig. Kom ud af buksen og vælg dig selv og bliv den bedste udgave af dig selv. Du vil blive en langt bedre Mand for din kæreste, børn, venner og ikke mindst for dit eget selvbillede. Lad ikke Janteloven eller andre love stå i vejen for den lykke du gerne vil have. Der er megen hjælp at hente hos coaches og psykologer og sikkert også andre steder. Betragt det som en investering i dig selv. Den kan ende med at give dit bedste afkast nogensinde og grundlægge den største mentale formue overhovedet.


Onsdag d. 23 juli 2008 af: martin ildvedsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: