Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Har du et stort EGO?


Kategori: Kultur og sport

Du kan lære meget mere om dig selv og andre i nyt brætspil, der stiller både sjove og grove spørgsmål ind til hvem du er. Undertegnede synes det hitter, og kan helt sikkert anbefales.
Et nyt, spændende brætspil er kommet på hylderne. Det er danskproduceret, hedder EGO og er fra samme familie som det meget populære og anmelderroste spil ”Bezzerwizzer”.


Hvor godt kender du egentlig dig selv? Og hvor godt kender du andre? Det er dét der quizzes i, når man spiller EGO. Man kan være 2-6 deltagere ad gangen. Hver spiller skal på skift tage et kort og læse det højt - derefter får han 3 svarmuligheder og skal vælge dét han synes er tættest på hans egen mening. De andre deltagere skal så gætte på hvilken af mulighederne han vælger, ved at lægge én af de tre brikker, der svarer til de tre valgmuligheder, frem på bordet med svaret nedad. Spørgsmålene kan fx være ”Accepterer du sort arbejde”, ”Er du mistænksom over for andre menneskers motiver” eller ”Er det størrelsen det kommer an på” - altså ret personlige spørgsmål der dækker lidt af hvert så at sige - og der er mange flere skæve og sjove spørgsmål.

Hvis du kender dine medspillere godt og svarer rigtigt, belønnes du med points - den spiller der har fået den højeste score når spillet slutter, er altså vinderen. Men i netop dette spil er pointen egentlig ikke selve dét at vinde - det er under selve spillet at det interessante sker. Af producenterne er EGO antage til at vare mellem 30 - 60 minutter, men det kan sagtens svinge sig op på mere, alt efter bl.a. hvor forskellige meninger man har.


Undertegnede har prøvet spillet, og kan hilse og sige at det er hylende skægt. Nogle spørgsmål er ret kontroversielle og man kommer konstant ud i sjove diskussioner, grin og råb. Man lærer rent faktisk en hel del om hinanden, og får samtidig luftet lidt fordomme og ”mørke sider”. Det er et spil man ikke kan undgå at blive revet med af, og før man ved af det, er man i fuld gang med at prøve at overdøve de andre medspillere med éns eget syn på tingene.

Spillet er dejligt gennemarbejdet og har et flot og brugervenligt design - med andre ord, her har du god underholdning til mange, mange timer. EGO er et genialt spil og ét af de sjoveste brætspil i år.

EGO

Fra 2 - 6 deltagere

Alder: Fra 15 år

Pris: Ca. 399 kr.

Producent: Game InVentorS ApS


Fredag d. 30 maj 2008 af: Sandra Skriver

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: