Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Den gode barbering


Kategori: Krop og velvære

Bruger du stadig skraber og den billige skum, så skulle du prøve at forkæle dig selv med en gang lækre barberingsprodukter, og mærke forskellen
Vi mænd har een ting til fælles, vi skal alle barberes ind i mellem (ja, okay... ikke jer med fuldskæg...)
Så hvorfor ikke gøre lidt ekstra for ansigtshuden når man nu er i gang. En barbering er ret hård ved ansigtshuden, som i forvejen er ekstra udsat for vind og vejr. Jeg har prøvet en komplet serie fra Urth.

Første trin er at få skrubbet alle de døde hudceller væk. Til det bruger man en Scrub. Det er en creme der er fyldt med en masse små korn, som man så skrubber ansigtet med. Urth's scrub er lavet til mænds hud, så der er MANGE slibekorn i, så man skal ikke bruge den oftere end hver tredie dag, og man skal være lidt forsigtig og ikke skrubbe for hårdt. Scrub'en skylles grundigt af i lunkent vand.
Derefter skal ansigtet vaskes i en sæbe der er lavet til det formål. Urth's Face Wash efterlader huden fin og ren, og uden væmmelige bakterier som vi ikke ønsker skal have adgang til den ubeskyttede hud efter barberingen. Face wash'en skummer ikke voldsomt op, men den føles dejlig behagelig på huden, og tørrer den ikke ud.

Så er huden klar til selve barberingen. Til det bruger man en REN skraber, der ikke er alt for slidt. Jeg ved godt at skraber-blade er dyre, men det nytter ikke noget at bruge det, til det er så sløvt, at man nærmest trækker skægget ud af huden. Inden barberingen fugter man huden godt i lunkent vand, og påfører Urth's Shaving Formula. Det minder mest om en sæbe der skal skummes godt op i skægget, evt. med lidt ekstra vand. Det kan anbefales at bruge en god barberkost, men fingrene kan nu også godt skumme det fint op. Og så er det vigtigt lige at lade det sidde i et par minutter inden man går igang med skraberen, så skægget bliver lidt blødere og rejser sig mere op.Når man så har skrabet skægget af, så skyller man ansigtet godt i lunkent vand, og dupper det tørt i et rent håndklæde. Og som det afsluttende trin, smører man ansigtet ind i Urth's Facebalm, som tilfører ansigtet den fugt som skraberen har fjernet, og den har også en solfaktor 15, så man beskytter huden mod solens stråler som ekstra bonus.

Urth's produkter har en dejlig maskulin duft, især Facebalm dufter rigtigt godt, krydret og lidt peberagtigt, men på ingen måder for voldsomt. Jeg har selv sart hud, og har ikke oplevet nogle problemer med Urth's produkter. Barberingen er meget behagelig, og huden føles lækker bagefter. Produkterne koster noget mere end bare skum alene, og det tager også lidt mere tid, men ind i mellem bør man forkæle sig selv, og pleje sin hud - Du vil ikke fortryde det :-)

Urth's produkter kan bl.a. købes hos www.HISlounge.com


Torsdag d. 29 maj 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: