Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Sæt håret med mat voks


Kategori: Krop og velvære

Voks i håret betyder ikke at det skal ligne noget der er fedtet og ikke har været vasket i flere dage
Hvis man sætter håret med mat voks (også kaldet clay wax) ligner håret ikke noget der er smurt ind i margarine, men frisuren holder tilgengæld til lidt af hvert.
Jeg har prøvet 4 forskellige mærker mat voksFudge Matte Hed


Fudge Matte Hed er lidt svær at få i håret, der skal arbejdes lidt med den. Den klistrer ikke i håret, og håret ser overhovedet ikke fedtet ud. Den dufter ikke kraftigt, men behageligt og afdæmpet. Den er ret nem at vaske ud med almindelig shampoo. Det er også ret nemt at dosere den, med det smarte pumpe system i flasken.Osmo Essence Clay wax


Osmo Essence clay wax føles lidt fedtet i hænderne, den fedter dog ikke i håret. Den er nem at få i håret, dog stiver den ikke så meget som de andre. Den dufter en del, men det er en god "uni-sex" duft. Den er nem at vaske ud, og efterlader håret ret blødt og lækkert efter den er vasket ud.

Sebastian Xtah Crude clay


Crude clay er lidt svær at få i håret, den skal varmes godt og grundigt op i håndfladerne. Den dufter faktisk ikke af noget. Den holder utroligt godt, og håret ser mat og naturligt ud. Den kan være lidt svær at vaske ud hvis man har brugt for meget voks, men to gange med shampoo og så er håret helt rent. Min personlige favorit :-)

ID hair extreme titanium


ID voksen er ret blød, og meget nem at fordele i håret. Den har det dog med at få hårstråene til at "klumpe" lidt sammen, så den er rigtig god til pjusket strithår, eller en frisure med markerede totter. Den dufter meget svagt, og holder godt på frisuren. Den er også ret nem at vaske ud igen.

Alle produkterne er venligst sponseret af www.billigvoks.dk
Stedet hvor man får frisør salon produkter, til online pris :-)


Onsdag d. 21 maj 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

#1 (af 2 kommentarer)
22-05-08 15:39:35
SorenA

Kommentarer: 1

Jeg kan godt lide at bruge noget forskelligt, så har faktisk prøvet alle 4 og må indrømme at set ud fra pris og holdbarhed er Osmo clay min favorit;-)

Jeg vil dog gerne anbefale en anden voks som jeg personligt er helt vild med;
http://www.billigvoks.dk/american_crew/american%20crew%20fiber-1356.html

Den giver lige som de andre et rigtig fedt matt look, så håret ikke ser fedtet ud også er den rigtig nem at arbejde med;-)
#2 (af 2 kommentarer)
22-05-08 15:47:39
Lars O

Kommentarer: 4

Osmo'en er også udemærket til prisen, hvor Crude Clay er noget dyrere. Men tilgengæld er Crude Clay meget drøj i brug ;-)

Tak for din kommentar SorenA :o)
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: