Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Lille og let kamera stativ der kan nogle tricks


Kategori: Gadgets

Gorillapod er et lille kamera stativ man kan have med over alt, og sætte fast på det meste
Når man er ude at rejse vil man som regel gerne have nogle selvportrætter med hjem. Og er man lidt nervøs over sat kulle give ens kamera til en fremmed, er det en god idé at have et stativ med. Normale stativer er store og tunge, så det er sjældent man har plads til det i rygsækken.
Gorillapod er anderledes, for det første vejer det kun 40 gram, og for det andet er det uhyre fleksibelt.

Benene kan bøjes på de mest utrolige måder, og er belagt med ringe af gummi, så det ikke glider nogen steder. Det betyder at man kan sætte det fast i grenene på et træ, i en lygtepæl, stille det på ujævne overflader, og stadig være sikker på at det bliver hvor det skal.Det findes i 3 størrelser, en til små kompakt kameraer, en til spejrefleks kameraer og endelig en kraftig model til spejlrefleks kameraer med tung zoomlinse.

Man skruer en lille plade fast i kameraet, som man så klikker fast i stativet, så det er nemt at tage kameraet af og på stativet.

Den lille model af stativet havde ingen problemer med at holde mit kompakt kamera stabilt, næsten lige meget hvordan jeg placerede stativet. Der er mange situationer hvor jeg har manglet et stativ, f.eks. ved aften billeder taget med lang lukketid, og i sådan nogle situationer er det godt at have gorillapod med :-)Gorillapod kan bl.a. købes hos www.mpixfoto.dk


Fredag d. 9 maj 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: