Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Elektriske snydelys


Kategori: Gadgets

Philips Imageo er elektriske stearinlys, der rent faktisk efterligner den ægte vare ret godt.
Levende lys er hyggelige, men kan også være farlige. Og det er ikke altid man lige får købt nye lys når man har brændt de sidste af.
Løsningen på det problem er at bruge elektriske stearinlys istedet. Dem jeg har set på, ser dog ikke synderlige ægte ud. Men det ændrede sig da jeg så Imageo lysene.

Lysene er lavet i mat glas, og "flammen" står og og blafrer som et rigtigt fyrfadslys. Flamme-effekten er lavet med nogle gule lysdioder.Man skal heller ikke spekulere på at købe batterier til dem, lysene er nemlig genopladelige. Man stiller simpelthen glasstagen hen i ladestationen, og efter 10 timers opladning kan lyset brænde i ca 24 timer. Der er ingen synlige elektroder i bunden af lysene, de bliver ladet op ved hjælp af induktionsprincippet, som man også kender fra bl.a. elektriske tandbørster.

Lysene tændes ved et vippe hele stagen, og slukkes på samme måde. Smart og nemt.
Lysene er ca 12 cm høje, og 5,5 cm i diameter.

Da lysene er uden rigtig ild, skal man ikke tænke over hvor man placerer dem, så man kan f.eks stille dem på bordet til havefesten, uden at bekymre sig om at de bliver blæst ud, eller andre steder hvor det ville være farligt med ægte lys. De er også gode til at holde evt.indbrudstyve væk, hvis man stiller dem i vinduet mens man er ude. For der er jo ikke nogen der forlader huset mens der brænder levende lys, vel ;o)
Imageo lysene kan bl.a. købes hos www.batterinet.dk


Søndag d. 4 maj 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: