Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Sæt farve på!


Kategori: Gadgets

Kulørte LED lamper skaber stemning


Der er noget fascinerende over lamper der langsomt og glidende skifter fra en farve til en anden. De lamper jeg vil skrive om, hedder Mobo-balls. Når de er slukkede ligner de hvide bolde, men når de er tændt kan de have alverdens farver.

Kuglerne er cirka 8 cm i diameter, lavet i forholdsvis blødt plast (de går nok ikke i stykker af at blive tabt på gulvet), og er genopladelige, så de behøver altså ikke en stikkontakt i nærheden. Det gør at de er lige til at f.eks. tage med ud i haven og stille på bordet til grillfesten :-)De bliver ladet op i den medfølgende ladestation, og kan lyse i ca 8-10 timer på en opladningDe bliver tændt ved at holde en knap i bunden, inde i et par sekunder. Derefter kan man ved at trykke kort på knappen, skifte igennem de forskellige måder kuglen skal lyse.

Mobo balls kan enten lyse konstant i en af 5 farver, de kan automatisk skifte hurtigt imellem 8 forskellige farver, eller de kan langsomt og glidende skifte farve, og dermed ramme de fleste af farverne i regnbuen.Mobo balls kan fås med en, to eller tre kugler i et sæt, og kan bl.a. købes hos www.online-elektroshop.de


Fredag d. 29 februar 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: