Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Brug solen!


Kategori: Gadgets

Solceller sparer miljøet for mange batterier.
Solceller laver jo som bekendt solstråler om til elektrisk strøm. Det kan man udnytte i mange sammenhænge. For eksempel i et husnummer der lyser om natten.

Det husnummer jeg vil skrive om her, er lavet i lakeret rustfrit stål, og måler cirka 34cm x 24 cm og er 4,5 cm på det tykkeste sted.
Det bliver leveret med tallene 0-9 (3 af hvert) og bogstaverne a-f, samt to AA genopladelige batterier.
Det er overordentligt simpelt at montere på væggen med de tre medfølgende skruer. Det sværeste er at få tallene klistret lige på fronten :-)
Her kan kan se indersiden af husnummeret, med de to batterier monteret bag på solcellenNummeret er ikke det billigste på markedet, men jeg er næsten sikker på at det er noget af det bedste. Solcellen er stor og ganske effektiv, der skal ikke mange solskinstimer til for at skiltet lyser med fuld kraft hele natten, noget de billige udgaver ikke mestrer.Det er faktisk en god idé med et tydeligt nummer på sit hus, så hvis uheldet er ude, at ambulancen nemt kan finde den rigtige adresse. Eller lidt mindre dramatisk, at f.eks gæster kan finde frem til festen, eller taxaen kan finde adressen og køre gæsterne hjem igen når festen slutter ;-)Husnummeret kan købes hos Elministeren.dk


Fredag d. 8 februar 2008 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: