Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Glo-toob, det elektriske knæklys


Kategori: Gadgets

Glo-toob er et yderst anvendeligt, og alsidigt alternativ til de almindelige kemiske knæklys.
Glo-toob er ikke en lygte i traditionel forstand, den udsender ikke en stråle lys, derimod lyser den 360 grader rundt.Den er cylindrisk, lavet i slagfast plast, og lyset kommer fra 3 kraftige lysdioder. Den er vandtæt ned til 3500 meter(!) og drives af et enkelt 3 volt CR123 batteri. Den er ca 8 cm lang, og vejer omkring 58 gram inkl. batteri.Den fås i farverne hvid, rød, orange, grøn, blå og infrarød (til bl.a. militært brug).
Det der gør den anderledes end almindelige knæklys, er at den har 11 forskellige modes. Den kan selvfølgelig lyse konstant, og så kan den lyse med 25% lysstyrke, og udover det har den 9 forskellige blinke-mønstre, bla. SOS.Når den lyser konstant, leverer den nok lys til at man f.eks. kan læse en bog i teltet, eller orientere sig i et mellemstort lokale.

Med konstant lys holder batteriet omkring 40 timer, hvilket jeg syntes er imponerende for så lille en lygte.

Den kan anvendes til mange ting man ikke ville bruge en almindelig lommelygte til. Sæt den i hundens halsbånd når Fido skal luftes på de mørke vinterdage. Er du dykker kan den bruges til at sætte på dit udstyr, så andre dykkere kan se dig i det grumsede vand. Går bilen i stå på en mørk landevej er Glo-toob perfekt til at fange andre billisters opmærksomhed. Den kan bruges på fisketuren, teltturen, vandreturen og meget andet. Man skal i hvert fald ikke være bange for at den går i stykker!

Alt i alt, en meget spændende og unik lygte, som jeg i hvert fald ikke har set magen til før. Det føles virkelig som kvalitet der bare holder!
Glo-toob kan bl.a. købes hos www.LightHound.com , og koster ca. $40


Torsdag d. 15 november 2007 af: Lars Olsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: