Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Hip Hop Delight V


Kategori: Kultur og sport

D. 29. september blænder hip hop-klubben Hip Hop Delight op for 5. udgave af byens bedste hiphopfest, som sædvanlig på Copenhagen Jazzhouse. Det bliver en speciel event, som kommer til at omhandle SUSPEKT´s længe ventede plade ”Prima Nocte”.
Festen bliver denne gang afviklet som en releasefest for netop ”Prima Nocte”. Hip Hop Delight vil derfor være særligt pimpet op til denne begivenhed. Selveste SUSPEKT kommer og spiller ”Prima Nocte” live fra start til slut og giver dermed en ordentlig mundsmag på deres længe ventede cd. Vanen tro disker Hip Hop Delight op med fantastiske DJ´s, VJ´s og konferencier til at kaste yderligere brænde på bålet. Der er her tale om Camilla Jane Lea og Mul & Ziggy. Konferencieren er hevet ind direkte fra Nord Korea – eller tæt på i hvert fald. Værten denne specielle aften er blandt andet kendt fra DR2´s ”Det Røde Kapel” og gør sig i øvrigt som stand-up komiker på landets clubber. Konferencieren er ingen ringere end Jacob Nossel, som også har en birolle i SUSPEKT´s seneste video ”Fuck Af”.


Pladen Prima Nocte udkommer 1.oktober. Denne version af Hip Hop Delight tilbyder dermed en unik lejlighed for at være blandt de allerførste mennesker som hører pladen – og så er det oven i købet LIVE!!!

Hip Hop Delight er et forholdsvist nyt koncept på den danske musikscene. Idéen består i at tage det bedste fra hhv. musik- og clubscenen og blande det sammen i et gigantisk show. Publikum bliver ledsaget aftenen igennem af en dedikeret, højtprofileret konferencier (tidligere har bl.a. Jørgen de Mylius og Kurt Thyboe været værter), og hiphopfornøjelsen fuldendes af visuelle bombardementer fra VJ´s, bakket op af diverse DJ´s – og toppet med live koncerter fra de mest toneangivende og interessante hip hop kunstnere i Danmark.

Hip Hop Delight V

Hip Hop Delight V: Copenhagen Jazzhouse, lørdag d. 29. september, kl. 20.00-05. Forsalg på www.BILLETnet.dk.

Læs mere:


www.myspace.com/hiphopdelightclub

www.primanocte.dk

www.jazzhouse.dkOnsdag d. 12 september 2007 af: Sandra Skriver

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: